Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
T

Tetro

Гостин
Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Со малку луѓе, се постигна голем ефект. Секоја чест на дечките и девојките што се нафатија да ја организираат и предводат целата работа, како и на сите учесници.

ПС. Гледам овие што беа позади повеќе се “забавувале“ :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Алал да му е на еден човек во четвртокот мислам беше, во кутијата за донации остави 1000ка. Браво.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Де де, кажете што сте постигнале денеска :D

Иначе, францускиов амбасадор што присуствувал, во Сорос да не е зачленет? :glavauzid:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
ПС. Гледам овие што беа позади повеќе се “забавувале“ :D
Ама вас потопол ви беше асфалтот за седење :Р Штета само што медиумите седат со затворени очи на ова а и ме радува што постари лица доаѓаат во што поголем број. Потписи се собираат секој ден се повеќе и се повеќе.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.448
Капа доле само за Алфа, ударна вест им беше ова.

p.s. Одлична слика начекаа амбасадорите кога дојдоа, голем плус за нас, голем минус за амебите во собрание.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.986
Поени од реакции
11.628
Супер пројде денешниот протест, иако искрено, очекував поголема бројка, но тоа е тоа. Сепак на крајот делата ќе останат запаметени, а не бројката. Браво за сите оние што дојдоа, браво за оние што исполегнаа пред некои од старо-новите ни пратеници...можеби да бев постар и јас ќе се решев на истото. Се надевам дека на тие од "горе" ќе им проработи свеста и ќе ги задоволат барањата што им беа доставени.
Инаку, не знам за вас но мене најепик момент ми беше кога кај раскрсницата кај Даме Груев и онаа улицата со калдрма што е (не ми текнува како се вика) испоседнавме 10-15 души и одма околу нас се собраа барем 20 полицајци. Целата ситуација беше малку комична...повеќе полиција отколку учесници на протестот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.448
Инаку од ивентот на фејс скоро 80 до 85% дојдоа, што е за пофалба, е до толку сме мизерни ко народ па и ова е напредок, на стиснат атендинг повеќето дојдоа ...

Денес иначе за прв пат имаше некаков прогрес односно не се тапкаше во место, се поднесе граѓанската иницијатива до собранието, медиумски одлично бевме покриени, странските амбасадори дојдоа во вистински момент, немаше статичност и некреативност, почнувајќи од она со картоните ко декор па се до лежењето на улица со кеси на глава и формирањето на обрач околу собранието со што на некој начин ја симболизиравме онаа нескршливост која се пропагира кај нас и децидност дека одиме до крај.
Значи денес имаше некаква поента овој протест, некаква идеја и цел и тоа беше добро спроведено и реализирано, поготово ако се земе во предвид дека немаше многу народ.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.234
Најдобриот протест беше овој иако според бројка не беше поголем од тој првиот масовен, но овојпат бевме најјаки и најгласни! Организацијата беше најдобра сите точки што беа предвидени се исполнија. Незнам еден од најгордите денови ми е овој, веќе постигнавме многу дефинитивно ова што се случува последниов период НЕ Е џабе. Да не должам многу тие што беа знаат како беше тие што не беа... можеби ќе дојдат наредниот пат ;)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Каква енергија човече, никогаш вака не сум се почувствувала! Да се запраша остатокот од младината по дома што седи и свршава на партија, дали некогаш ќе осетат независен слободарски дух!
До сите дечки и девојки што бевме вчера - СЕКОЈА ЧЕСТ!

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Каква енергија човече, никогаш вака не сум се почувствувала! Да се запраша остатокот од младината по дома што седи и свршава на партија, дали некогаш ќе осетат независен слободарски дух!
До сите дечки и девојки што бевме вчера - СЕКОЈА ЧЕСТ!
Не се замарај со „остатоток“, тие и онака ќе си останат само „остаток“. ;)

Ептен ме израдува тоа што бевме сложни, без разлика колку бевме. Се упрпаа пратениците до бесвест, бараа споредни излези за да можат да поминат незабележани, ама пак не им успеа. Вистината не може да се избегне, без разлика колку и да и бегаш.

Член од
5 мај 2008
Мислења
92
Поени од реакции
17
Гледајте наша тв новинарот како го затепа Латас во врска со инцидентот не знае главата каде му е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom