Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.299
- Поени од реакции
- 46.842
Чекај сега, ти свесна си дека не си единствена што доживеала некаква семејна трагедија ?И вие и тие од контрата и сите!!! За лични или не знам какви причини, не сфаќате што правите за семејството!
Уствари, терајте, ич не ми е гајле. Моето семејство се опорави, таквите како вас кои сакаа преку туѓата болка да добијат поени ги избришав од моите мисли оти не заслужуваат. Еден ден ќе се срамите за безобзирноста кон чувствата на родителите. СИ играте со нив, а они не можат да зуцнат.
Правете што сакате, на ваша душа и совест е тоа. Кога би знаеле само еден грам од болката, ќе ги почитувавте и немаше да им сметате.
Инаку братот на тв така кажа, нели? Татко ми е шизофреничар...
Ок, сочуство за истото, ама каква врска има тоа со брутално убиство од вработен во МВР кое потоа беше заташкувано и криено од истата институција ? Ти многу погрешно тука ги толкуваш нештата и звучиш ко оние партиски полтрони кои ова всушност го злоупотребуваат.
Од што кажи ми ние да се срамиме ? Што сме се побиниле што МВР овој случај го заташкуваше ? Што сме постапиле ко народите и на набројаните земји од погоре ? Ти не би се бунела некој твој близок да биде брутално истепан и убиен од лице вработено во МВР ( а во меѓувреме истото тоа лице молело да прекине тепањето во пакет со присутните од околу ) и истото тоа министерство го заташкува и го крие овој случај ? Па каков човек си ти тогаш ( во случај да молчиш во врска со ова ) ?
И сега одлучи се, дали рекол, мојот татко МИСЛАМ дека е шизофреничар, или мојот татко е жизофреничар и ве молам немојте да го злоупотребувате тоа, да ја злоупотребувате неговата болест ЗА ПАРТИСКИ ЦЕЛИ.
Од што да се срамиме ние ? Што сме се кренале против полициската бруталност која убива ?
Ти реков, не се бламирај, земи проучи го цел овој случај и Се она за кое што се протестира пред повторно да шириш вакви апсурдни демагогии.