- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.353
- Поени од реакции
- 11.804
Не бе, ме нема подолго од Трамп, тешко ми одеше со ова транс баграва и одамна ми ги скинаа приходите.@teneke
Те снема нешто откако дојде Трамп на власт. Да не скратија приходиве нешто?
До кај се украинските бранители?Украинските бранители на чекор да направат остров со илјадници отсечени азијатски хорди во Покровск
Прегледај го приврзокот 442766
Кај е тоа Удачне негде пред Киев или околу Ливов? И која дата сме денес потсети ме 26.2.2022 ли бевме, пошто се збореше за 3 дена паѓа УкраинаУствари пријателче денес изгубиле голем дел од Удачне
Не ги бива Русите. Не можат за 3 дена да победат против САД и Украина, и Британија и Германија и Франција и Италија и Шпанија и Полска и... И тие другите амерички вазали (кој ќе ги набројува сите).До кај се украинските бранители?
Ги опколија ли Русите?
Киев е полн со п*тки, русите не се желни сигурно за тоа. Лвов отсекогаш бил Австроунгарија и таму немаат интерес. Удачне е на 2 км од рудникот бр.3 и најголемата коксара во Европа. За која ви пишав што значи за Украина и за нејзините кредитори! Украина е падната за помалку од 3 саати, само кој не сака да види не му се гледа! Џонсоновата посета и НЕ на Истамбулскиот договор и стави крст на Украина!Кај е тоа Удачне негде пред Киев или околу Ливов? И која дата сме денес потсети ме 26.2.2022 ли бевме, пошто се збореше за 3 дена паѓа Украина