Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    744

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.309
Поени од реакции
5.981
Ако не ги вратат заложниците до Сабота 12 саат, САД ќе помогни во рамнење на тепсијата.

Хамас е најголемото зло на Палестинците. Дефинитивно. Што не му беше јасно првиот пат каде мислеа дека ќе испровоцираат одговор од Иран?Со ова што одбиваат да ги ослободат заложниците по договорот им даваат кец во ракав на Израел да продолжи да ги толчи, ама овојпат нема да биде многу критикуван дури и од најблиските сојузници на Палестина кои искрено и ги немаат...
Автоматски споено мислење:

mrs u igracnica glup eden... nebitno e dali e tepsija, ke se izgradi pogolema i poubava seedno dali od sad ili ksa fintata e koj ke zivee tamu... moron
Смири нерви, астралијааа...Те видовме мажиштеее, ако сакаш ти како загрижен душегрижник за брадосаните муџи, оди ти живеј таму..Ама такви пичици ко тебе дали ќе сакаат не знам...Или можи ќе сакаат, да му мешаш со колкојте...Ихаааа

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.738
Поени од реакции
25.156
Хамас е најголемото зло на Палестинците. Дефинитивно. Што не му беше јасно првиот пат каде мислеа дека ќе испровоцираат одговор од Иран?Со ова што одбиваат да ги ослободат заложниците по договорот им даваат кец во ракав на Израел да продолжи да ги толчи, ама овојпат нема да биде многу критикуван дури и од најблиските сојузници на Палестина кои искрено и ги немаат...
Автоматски споено мислење:

Смири нерви, астралијааа...Те видовме мажиштеее, ако сакаш ти како загрижен душегрижник за брадосаните муџи, оди ти живеј таму..Ама такви пичици ко тебе дали ќе сакаат не знам...Или можи ќе сакаат, да му мешаш со колкојте...Ихаааа
tebe u dvor ke ti gi preselat be glup eden. u albanjja i eu planiraat da gi selat, sto mislis kaj ke idat na vikendi da kradat tie od albanija...

abe ne e normalno volku glup da si

Kajgana Shop

На врв Bottom