jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.493
- Поени од реакции
- 27.313
Кај прочита дека сменил? Во вечерње глупости?Дефинитивно не го чита форумов он, иначе немаше да смени при толкав успех.
Кај прочита дека сменил? Во вечерње глупости?Дефинитивно не го чита форумов он, иначе немаше да смени при толкав успех.
Не верувам НАТО да удри на Белорусија пошто и тоа ќе значи директен конфликт со Русија.Ако Белорусија активно влезе заедно со Руската војска во Украина, има веројатност да биде плен на НАТО. Можно е, ама и не мора да значи. Ја знаеш таа народната, ако неможеш по магарето, удри по самарот.
САД навистина не сакаа да ја освојат Србија, само сакаа безумно да ја уништат, очигледно не доволно, се сложуваме.Taка е. За разлика од твојата неоколонијалистичка САД и нивните привезоци, кои со 78 дена безумно бомбардирање со осиромашен ураниум и касетни бомби врз СРБИЈА, а притоа никој ним не им воведе никакви санкции, НЕ УСПЕАЈА ДА ГО ОСВОЈАТ ниту Доње Бријање.
Размислуваш ли ти воопшто, пред да напишеш нешто?
Па ти сериозно очекуваш на вести да читаш тоа?Кај прочита дека сменил? Во вечерње глупости?
А тебе смешно ти е други земји коа се бомбардираат? А сега е мн трагично така?САД навистина не сакаа да ја освојат Србија, само сакаа безумно да ја уништат, очигледно не доволно, се сложуваме.
Па не знам баш,некако се тивки деновиве за разлика од пред 10тина дена кога урлаа у БундестаготЗначи прашањето не беше прашање. Во Германија ставот е непроменет, напротив. Австрија не знам.
Na koj drzaven Kanal TV Kanal deneska slusna da kazuvaat sopstveni mislena i napadi na Rusija?Значи прашањето не беше прашање. Во Германија ставот е непроменет, напротив. Австрија не знам.
Десант направија на аеродромот западно од Киев, и од таму немаат мрднато, ниту одат во напад ниту ништо само го бранат аеродромот. Во Киев повеќе има препуцавање меѓу територијална одбрана и кој им е сомнителен, одколку што има престрелки со Русите. Каде им направиле масакр.Па очигледно да. Да направиш десант на 20км од Киев и да очекуваш тие веднаш да ја решат војната е заблуда и им се случи масакар. Секако напредуваат, но да речеш дека напредуваат шо знам не ми иде некако. Што побрзо заврши лудилово тоа подобро за сите во Европа.
Слабо гледам тв.Na koj drzaven Kanal TV Kanal deneska slusna da kazuvaat sopstveni mislena i napadi na Rusija?
Sekade samo "USA vaka" "USA taka".
A tie Privatnite TV ostaj gi nastrana. Tie se samo BlaBla od Soros i drugarcinata.
Од иста причина централно афричка што ќе иде на Киев со мигрантски бродови. Ко ќе стигнат горе ќе им се деси Jamaica bobsled team у Калгари.Зашто да се вмеша Белорусија, нели се оди според планот и според очекувањата на Русите?
А од кај знаеме дали Белорусија била или не била дел од планот. Као ако не нападнала Белорусија првиот ден, не се важи...Зашто да се вмеша Белорусија, нели се оди според планот и според очекувањата на Русите?
Pa togas ne pisuvaj glupostiСлабо гледам тв.
Сега Бујар ќе им каже убаво, ќе финансираат тие војни…https://off.net.mk/video/razno/hrvatski-evro-parlamentarec-za-kreukodilskite-solzi?fbclid=IwAR2ZFjf9yVJIdTXdkIWLMu-h6_eMb5gUrXdRfnTQCCfqfRsGJr1PRyzGzZ4
„Германија и други членки на ЕУ, само во последниве 12 дена од Русија купиле нафта и гас во вредност од 10 милијарди евра.