Препораки за игри

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.280
Поени од реакции
5.534
Sims + Proevolution/FIFA Become a Legend = No thanks.

Имаше порано една ваква игричка, 2д очајнa, каде што подаваш со 1 клик на шифт а шутираш со 2 клика на шифт. Е и таа беше боље од оваа. :D
Што бе не денкс :P Уште од дете си фантазирам за ваква игричка а очигледно после толку години детето во мене сеуште не замрело :D

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
Дајте нешто интересно со коли... после Most Wanted тапа ми се сите NFS.

Член од
2 јуни 2012
Мислења
18
Поени од реакции
1
Ве молам помош. Кога играм било која игра уште на почетокот самата ми се спушта на task barot доле и после кога ќе ја уклучам од доле пак ке се спушти сама. Кажете што да правам ?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.471
Поени од реакции
58.909
Дајте нешто интересно со коли... после Most Wanted тапа ми се сите NFS.
Апсолутно...и ден денес Most Wanted ја играм, не сакам да помислам на понова NFS

Инаку би ти ги предложил
Test Drive Unlimited
Race Driver Grid

Абе некој да ми предложи некоја стратегија слична на Age of empire,empire earth,generals& con... со градење,надградби.....мислам дека ке ме разберете за каков тип на стратегии се работи :icon_lol:

Alexander The Great

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Пуцајте гејмери. Земав нов РС (4 гига РАМ, 500 гига графичка ХДД) и сакам да му акнам неколку игри.

Последен пат кога здраво играв игри уште не ми растеше брада, ептен зарѓав. The Mummy, RE 2 .... Еее времиња. Предложете некои добри игри, во стилот на тие две, да ме навлечат малце до ситни саати навечер. Не мора да се некои најнови, квалитетот е битен. :D

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Пуцајте гејмери. Земав нов РС (4 гига РАМ, 500 гига графичка ХДД) и сакам да му акнам неколку игри.

Последен пат кога здраво играв игри уште не ми растеше брада, ептен зарѓав. The Mummy, RE 2 .... Еее времиња. Предложете некои добри игри, во стилот на тие две, да ме навлечат малце до ситни саати навечер. Не мора да се некои најнови, квалитетот е битен. :D

Trust me you'll like it

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Open world RPG? Elder Scrolls like, not Dragon Origins like.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Предлог за некоја FPS игра само да биде понапредно ниво од CoD нешто како Commandos Strike Force или Brothers in Arms Hell's Highway и да бара конфигурација не поголема од гореспоменатите :) Немора да биде воена нека биде било каква акција или хорор сеедно...
Spec Ops:The Line, Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Член од
16 мај 2012
Мислења