Препораки за игри

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И турив. :D

направив акаунт на UPLAY.

И кога ја стартувам играта автоматски ми се отвора Uplay, и ми бара Активејшн код/цд кеј за да играм онлајн ..

Ако си ја симнал од Замунда, имаш текст доле -

Когато ви попита за акаунт, използвајте:

Потребителско име: SKIDROW

Парола: Каквото и да е.

По избор, штракнете отметка на "Remember me", преди да се впишете

Пробај. :D

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
И турив. :D

направив акаунт на UPLAY.

И кога ја стартувам играта автоматски ми се отвора Uplay, и ми бара Активејшн код/цд кеј за да играм онлајн ..

najbitno.. blokiraj od firewall i namesti u settings na launcherot offline mode.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Играл некој Iron man? Вреди да се симиња?

Игри за филмови - никогаш.не.успеваат. Според традицијата, сигурно исто и оваа. Не сум ја играл али пак може да ти гарантирам дека не ја бива.

С

сашенко

Гостин
Читав коментари се жалат за летањето доста, а без тоа јебем ти iron man gta ке играм со читови боље ке летам :D. Ке разгледам уште малце по интернет, ке прочитам што се збори за неа па ке видам tnx anyway

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Читав коментари се жалат за летањето доста, а без тоа јебем ти iron man gta ке играм со читови боље ке летам :D. Ке разгледам уште малце по интернет, ке прочитам што се збори за неа па ке видам tnx anyway
najdobroto letenje uz free world go ima prototype i dc universe, spored mene.

Член од
13 јуни 2012
Мислења
28
Поени од реакции
3
Абе некој да ми предложи некоја стратегија слична на Age of empire,empire earth,generals& con... со градење,надградби.....мислам дека ке ме разберете за каков тип на стратегии се работи :icon_lol:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Некоја слична на оваа?Да одбираш повеќе предмети ово оно,да ги cпоиш во едно,и да го видиш конечниот производ?
Немора да е флеш(ако опште има :D)

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Абе некој да ми предложи некоја стратегија слична на Age of empire,empire earth,generals& con... со градење,надградби.....мислам дека ке ме разберете за каков тип на стратегии се работи :icon_lol:
Starcraft 2
Act of War:High Treason
Company of Heroes
Age of Mythology
Warhammer 40k:Dawn of War 2

K

kalimer0

Гостин
Предлог за некоја FPS игра само да биде понапредно ниво од CoD нешто како Commandos Strike Force или Brothers in Arms Hell's Highway и да бара конфигурација не поголема од гореспоменатите :) Немора да биде воена нека биде било каква акција или хорор сеедно...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Нешто што го чекав со години XD
Sims + Proevolution/FIFA Become a Legend = No thanks.

Имаше порано една ваква игричка, 2д очајнa, каде што подаваш со 1 клик на шифт а шутираш со 2 клика на шифт. Е и таа беше боље од оваа. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom