Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
И турив. :D

направив акаунт на UPLAY.

И кога ја стартувам играта автоматски ми се отвора Uplay, и ми бара Активејшн код/цд кеј за да играм онлајн ..

Ако си ја симнал од Замунда, имаш текст доле -

Когато ви попита за акаунт, използвајте:

Потребителско име: SKIDROW

Парола: Каквото и да е.

По избор, штракнете отметка на "Remember me", преди да се впишете

Пробај. :D

И турив. :D

направив акаунт на UPLAY.

И кога ја стартувам играта автоматски ми се отвора Uplay, и ми бара Активејшн код/цд кеј за да играм онлајн ..

najbitno.. blokiraj od firewall i namesti u settings na launcherot offline mode.

Играл некој Iron man? Вреди да се симиња?

Игри за филмови - никогаш.не.успеваат. Според традицијата, сигурно исто и оваа. Не сум ја играл али пак може да ти гарантирам дека не ја бива.

Читав коментари се жалат за летањето доста, а без тоа јебем ти iron man gta ке играм со читови боље ке летам :D. Ке разгледам уште малце по интернет, ке прочитам што се збори за неа па ке видам tnx anyway

Читав коментари се жалат за летањето доста, а без тоа јебем ти iron man gta ке играм со читови боље ке летам :D. Ке разгледам уште малце по интернет, ке прочитам што се збори за неа па ке видам tnx anyway

najdobroto letenje uz free world go ima prototype i dc universe, spored mene.

Абе некој да ми предложи некоја стратегија слична на Age of empire,empire earth,generals& con... со градење,надградби.....мислам дека ке ме разберете за каков тип на стратегии се работи :icon_lol:

Некоја слична на оваа?Да одбираш повеќе предмети ово оно,да ги cпоиш во едно,и да го видиш конечниот производ?
Немора да е флеш(ако опште има :D)

Абе некој да ми предложи некоја стратегија слична на Age of empire,empire earth,generals& con... со градење,надградби.....мислам дека ке ме разберете за каков тип на стратегии се работи :icon_lol:

Starcraft 2
Act of War:High Treason
Company of Heroes
Age of Mythology
Warhammer 40k:Dawn of War 2

Предлог за некоја FPS игра само да биде понапредно ниво од CoD нешто како Commandos Strike Force или Brothers in Arms Hell's Highway и да бара конфигурација не поголема од гореспоменатите :) Немора да биде воена нека биде било каква акција или хорор сеедно...

Нешто што го чекав со години XD

Sims + Proevolution/FIFA Become a Legend = No thanks.

Имаше порано една ваква игричка, 2д очајнa, каде што подаваш со 1 клик на шифт а шутираш со 2 клика на шифт. Е и таа беше боље од оваа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom