Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
И турив. :D

направив акаунт на UPLAY.

И кога ја стартувам играта автоматски ми се отвора Uplay, и ми бара Активејшн код/цд кеј за да играм онлајн ..

Ако си ја симнал од Замунда, имаш текст доле -

Когато ви попита за акаунт, използвајте:

Потребителско име: SKIDROW

Парола: Каквото и да е.

По избор, штракнете отметка на "Remember me", преди да се впишете

Пробај. :D

И турив. :D

направив акаунт на UPLAY.

И кога ја стартувам играта автоматски ми се отвора Uplay, и ми бара Активејшн код/цд кеј за да играм онлајн ..

najbitno.. blokiraj od firewall i namesti u settings na launcherot offline mode.

Играл некој Iron man? Вреди да се симиња?

Игри за филмови - никогаш.не.успеваат. Според традицијата, сигурно исто и оваа. Не сум ја играл али пак може да ти гарантирам дека не ја бива.

Читав коментари се жалат за летањето доста, а без тоа јебем ти iron man gta ке играм со читови боље ке летам :D. Ке разгледам уште малце по интернет, ке прочитам што се збори за неа па ке видам tnx anyway

Читав коментари се жалат за летањето доста, а без тоа јебем ти iron man gta ке играм со читови боље ке летам :D. Ке разгледам уште малце по интернет, ке прочитам што се збори за неа па ке видам tnx anyway

najdobroto letenje uz free world go ima prototype i dc universe, spored mene.

Абе некој да ми предложи некоја стратегија слична на Age of empire,empire earth,generals& con... со градење,надградби.....мислам дека ке ме разберете за каков тип на стратегии се работи :icon_lol:

Некоја слична на оваа?Да одбираш повеќе предмети ово оно,да ги cпоиш во едно,и да го видиш конечниот производ?
Немора да е флеш(ако опште има :D)

Абе некој да ми предложи некоја стратегија слична на Age of empire,empire earth,generals& con... со градење,надградби.....мислам дека ке ме разберете за каков тип на стратегии се работи :icon_lol:

Starcraft 2
Act of War:High Treason
Company of Heroes
Age of Mythology
Warhammer 40k:Dawn of War 2

А бе... што е една игра ..упм...
а бе одма стави и 2014, 2015 итн... 2111...
...оваа секоја година е истото срање .. само годината во насловот се менува.

Предлог за некоја FPS игра само да биде понапредно ниво од CoD нешто како Commandos Strike Force или Brothers in Arms Hell's Highway и да бара конфигурација не поголема од гореспоменатите :) Немора да биде воена нека биде било каква акција или хорор сеедно...

Нешто што го чекав со години XD

Sims + Proevolution/FIFA Become a Legend = No thanks.

Имаше порано една ваква игричка, 2д очајнa, каде што подаваш со 1 клик на шифт а шутираш со 2 клика на шифт. Е и таа беше боље од оваа. :D

Back
На врв Bottom