Препораки за игри

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
Денес глеам дека Reloaded ја хакнал The Saboteur . Некој микс на Assassins Creed со GTA...

П

Паган-др

Гостин
Онлајн free игра? Да не е нешто RPG. Може и Browser Based. Битно интересна да е....

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Излезе демото за DiRT 2.

Од графички аспект лудница, гејмплеј аспект не знам баш, треба привикнување. Најмногу ми е жал што овде in-car камерата е неупотреблива, бидејќи ем е предалеку поставена и ептен е намалена видливоста, плус ретровизорот слабо се гледа, а и кога ќе пројдете низ вода се прави со кал и треба да пројдат бришачите.
Значи, ептен ве оневозможува тој поглед, за разлика од Shift, каде што беше перфектно направен и балансиран.
Фул гејм аут =)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Rogue Warrior = малце чудно ќе дојде ова за WoW играчите :tv:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Видетеја Dragon Age Origins(Од ЕА за некој еа прават мн глупави игри ама оваа е нешто неверојатно!!) :salut:

jovce. напиша:
Видетеја Dragon Age Origins(Од ЕА за некој еа прават мн глупави игри ама оваа е нешто неверојатно!!) :salut:
Во оваа ROUGE WORRIOR луѓено пагаат како КРУшКИ

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Искрено ич не ми се допадна играва. За џабе само шо потрошив 7GB. Незнам, мене ми е глупо да контролирам повеќе луѓе наеднаш во ваква игра. Тоа е и главната причина шо повеќе не играм...

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Дај предложете некоја стратегија нешо како "Rome - Total War"(во старо време) и добра графика ? :smir:

C

Crazy Diamond

Гостин
ај предложете некоја игра со бокс нешто.само да не биде бокс менаџер.нешто како WWE Smack Down vs RAW,ама со бокс да биде...:helou:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Искрено ич не ми се допадна играва. За џабе само шо потрошив 7GB. Незнам, мене ми е глупо да контролирам повеќе луѓе наеднаш во ваква игра. Тоа е и главната причина шо повеќе не играм...
za kogo kako zavisit kakov gamer si:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom