само за xboxIzlezena e Assasin's Creed 2
Фул гејм аут =)Излезе демото за DiRT 2.
Од графички аспект лудница, гејмплеј аспект не знам баш, треба привикнување. Најмногу ми е жал што овде in-car камерата е неупотреблива, бидејќи ем е предалеку поставена и ептен е намалена видливоста, плус ретровизорот слабо се гледа, а и кога ќе пројдете низ вода се прави со кал и треба да пројдат бришачите.
Значи, ептен ве оневозможува тој поглед, за разлика од Shift, каде што беше перфектно направен и балансиран.
Велиш излезена а?Izlezena e Assasin's Creed 2
Да, излезена е за ХВОХ 360 и РЅ3Велиш излезена а?
Во оваа ROUGE WORRIOR луѓено пагаат како КРУшКИjovce. напиша:Видетеја Dragon Age Origins(Од ЕА за некој еа прават мн глупави игри ама оваа е нешто неверојатно!!) :salut:
prasalnik zaboraiv da staam prasuvaВелиш излезена а?
Искрено ич не ми се допадна играва. За џабе само шо потрошив 7GB. Незнам, мене ми е глупо да контролирам повеќе луѓе наеднаш во ваква игра. Тоа е и главната причина шо повеќе не играм...Видетеја Dragon Age Origins(Од ЕА за некој еа прават мн глупави игри ама оваа е нешто неверојатно!!) :salut:
za kogo kako zavisit kakov gamer si:pos2:Искрено ич не ми се допадна играва. За џабе само шо потрошив 7GB. Незнам, мене ми е глупо да контролирам повеќе луѓе наеднаш во ваква игра. Тоа е и главната причина шо повеќе не играм...