Препораки за игри

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.486
Поени од реакции
4.324
Shadow warrior 3 излезе. Како poor mans doom eternal...

Член од
25 јуни 2022
Мислења
2
Поени од реакции
1
Има некој предлог за игра - interactive drama ко The Quarry/Beyond: Two souls или Detroit: Become human?

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.483
Поени од реакции
18.094
@wot

Впечатоци за Tales, мислам дека ти ја играше? Да ја земам, на попуст е во Галерија.

Screenshot_20221021-114506_Samsung Internet.jpg

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.139
Поени од реакции
13.263
Ми текна периодов од чиста мира да ја играм Scarface: The world is yours и позитивно ме изненади, ептен ми годат тие игри од 2004-2006, буквално се што имам играно од тоа време ми било погодено, особено за гејмплеј. Не знам зошто не била популарна играва, веројатно дека Сан Андреас тоа време беше алфа и омега за Open world игрици и ги има засенето сите овие, ама има многу интересни работи играва што ги нема кај други Open world. Пример имаш да дилаш дрога како уличен дилер, да преговараш за подобар deal, во зависност од релациите со спротивната банда ќе имаш и подобри цени, можеш и како главен нарко бос да си увезуваш кока и зимаш пари од продажба. Имаш војна меѓу банди и освојување територија (нешто ко Сан Андреас ама потапа за нијанса), имаш различни перспективи на играта да играш како возач на Тони, како платен убиец на Тони и сите пари одат кај Тони. Различни купувања, коли, бродови, доста голема мапа, интересни зезанции ко можност да те изеде кит ако си некое време во вода. Е сега во Сан Андреас има поише опции авион, хелихоптер, мотор да возиш, не се споредува, ама сепак вреди да се игра. Мисиите се таман со тежина ни прелесни ни претешки, имаш читови некои ама може да се сврти без читови многу полесно од Сан Андреас што би можела без читови на пример. Бегањето од полиција е исто така доста јако и несекојдневно, исто интересно ми беше и штедење во банка и зимање камата.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.317
Поени од реакции
11.697
Џејмс Бонд Најтфајр ја прснував како помал. Можда е и малку порано излезена, ама во тоа време ми беше болест.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
High on Life, неверојатно забавна и динамична FPS игра со vibrant colors. Особено MUST е за оние што ги играле Borderlands и Tiny Tina игрите и за фановите на Rick and Morty. Хуморот ѝ е најсилен адут, голема зараза ми е деновиве.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.670
Поени од реакции
17.564
Дечки дајте порачка за игра за свич освен Мario Cart Deluxe 8, Monopoly, Zelda, Firewatch, Mario Superstars Party, Mario Odyssey, Splatoon итн :). Знам дека ги набројав едни од најдобрите и најдобрите.

Ја гледам подолг период Stardew Valley а жена ми ја мерка Анимал Кросинг. Ми треба нешто онака како Firewatch по можност да е sandbox.

The Long Dark и Gren Hell ми се изиграни :)

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.486
Поени од реакции
4.324
Игра ли некој Vermintide 2 за на стим ко-оп?

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.486
Поени од реакции
4.324
Бев ,да ми речеше имав екипа .... Некако досадно стана играва
Ја немам играно, иако сум по L4D типот на игри.
Осим оваа WWZ. некако не ми се свија...

Ф

Флеш

Гостин
Ја немам играно, иако сум по L4D типот на игри.
Осим оваа WWZ. некако не ми се свија...
Абе имаш ко мапа да стигнеш до одредена цел и екипа сте ... Ти се пушта пуно непријатели,ти само ко будала кликаш на маус и тепаш ,зависи карактер,пукаш или фрлаш магија .... Од едно исто секој ден,глупа ми е играта

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.486
Поени од реакции
4.324
Абе имаш ко мапа да стигнеш до одредена цел и екипа сте ... Ти се пушта пуно непријатели,ти само ко будала кликаш на маус и тепаш ,зависи карактер,пукаш или фрлаш магија .... Од едно исто секој ден,глупа ми е играта
Звучи забавно. Да репетитивно е ако премногу правиш, ама исто како секоја игра...

Ф

Флеш

Гостин
репетитивно
Ова е ептен досадно шо е исти механизам ба борба и нема стори . За соло е мизерија,со екипа е да играш ок околу 2 саата за дружба .... Боље кантер е да играш од ова реално

Kajgana Shop

На врв Bottom