Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@wot
Впечатоци за Tales, мислам дека ти ја играше? Да ја земам, на попуст е во Галерија.
Прегледај го приврзокот 348967
Ja имам симнато. Малце е janky.Џејмс Бонд Најтфајр ја прснував како помал. Можда е и малку порано излезена, ама во тоа време ми беше болест.
Бев ,да ми речеше имав екипа .... Некако досадно стана играваИгра ли некој Vermintide 2 за на стим ко-оп?
Ја немам играно, иако сум по L4D типот на игри.Бев ,да ми речеше имав екипа .... Некако досадно стана играва
Абе имаш ко мапа да стигнеш до одредена цел и екипа сте ... Ти се пушта пуно непријатели,ти само ко будала кликаш на маус и тепаш ,зависи карактер,пукаш или фрлаш магија .... Од едно исто секој ден,глупа ми е игратаЈа немам играно, иако сум по L4D типот на игри.
Осим оваа WWZ. некако не ми се свија...
Звучи забавно. Да репетитивно е ако премногу правиш, ама исто како секоја игра...Абе имаш ко мапа да стигнеш до одредена цел и екипа сте ... Ти се пушта пуно непријатели,ти само ко будала кликаш на маус и тепаш ,зависи карактер,пукаш или фрлаш магија .... Од едно исто секој ден,глупа ми е играта
Ова е ептен досадно шо е исти механизам ба борба и нема стори . За соло е мизерија,со екипа е да играш ок околу 2 саата за дружба .... Боље кантер е да играш од ова реалнорепетитивно