Ја играм без проблем него имам друг проблем ми крашнува седмицава скоро на секоја игра да не имаш некоја препорака за тоа мислам дека имаше некои апдејти или слично ?Ќе ја поддржи немај гајле. Се надевам дека и пц-то ти е солидно...
Abe ne mi se brza mene plus ne znam ruski.Нема што нема по руските сајтови, е јбг... пуни се вируси...но не е лошо да се малку од малку разбира и рускиот јазик па се ќе најдеш, им нема рамни во пиратеријата, имаат само една маана..се русицифираат, од софтер до игри( алал да им е)....., ја има и играва... е сега не се оригинални двд-а со кракови но се наоѓа како компресирана датотека која само се распакува и играј...
п.с. ...ќе ти пратев линк на ПП (не одговарам за евентуалните последици по твојот компјутр)... ама сега сум осакатен...таквите работи ми останаа на расипаниот компјутер... види тема во хардвер, помош и совети.....
Deadly PremonitionsA be postoi li nekoja igra nalik na Silent Hill ili Alan Wake...?
OK... Ama dali ja ima za PC...? Toa mi e bitno...Deadly Premonitions
Мислам дека тешко ке најдеш постари игри за 7цава ... јас ја инсталирав баш поради тоа да се одвикнам од гејмингот малцеВака ..... Ме има фатено некоја носталгија за овие постарите игри, па ми се вози некоја игрица со мисии или трки .... Нешто како Need for Speed: Most Wanted.... Значи може и нешто постаро или и поново, да речеме во период од 5-6 години уназад па до сега ..... Али да може да се игра на Windows 7 ако е постара игра ..... Па препорачајте нешто ......
Trine 2 излегува на 7ми декември, значи за два дена. Објавија официјално вечерва. Се чекаше ова веќе некое време, pre-ordered ми е од пред месец и кусур. Ја играв бетата, играва е фантастична. Главна новина во однос на првиот дел е тоа што има online co-op.
играва изгледа многу убавоTrine 2 излегува на 7ми декември, значи за два дена. Објавија официјално вечерва. Се чекаше ова веќе некое време, pre-ordered ми е од пред месец и кусур. Ја играв бетата, играва е фантастична. Главна новина во однос на првиот дел е тоа што има online co-op.
Освен што е side-scroller, Trine реално нема други допирни точки со Херкулес. Херкулес повише се засноваше на акција, додека тука во прв план е решавањето на puzzles, а акцијата во втор план. Trine 2 има супер графика, многу подобрена во однос на првиот дел и одличен саундтрак. Покрај тоа, додадени се нови видови на puzzles.играва изгледа многу убаво
ме потсеќа на херкулес со 23 пати боље графика
Limbo?Дајте препорачајте некоја игра,ама да е скроз различна од останатите.
Значи,било каква игра,ама да не наликува на ниедна од постоечките.