Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
halo combat evolved, halo wars, halo 2,halo 3, halo 3 odst, halo reach-na ova li mislese

И мене ме интересира тоа и дали може последната верзија за ПЦ да ја играм на лаптоп т.е. што побарувања има

combat evolved шиба и на directx 9 :|, ne e tolku nova. a halo 2 mislam deka bara directx 10

Grotesque Tactics 2
--- надополнето: Dec 4, 2011 1:05 AM ---
Ја игра ли некој Postal III:vozbud:
Најјака игра за 2011та!! лол
Барем се надевам така. Во Русија е веќе излезена на јутуб има цели видеа со гејмплеј на руски. Спред тоа што видов набрзанка, ни Светците не и се рамни.

Дечки, абе има ли некоја нова стратегија? Освен Стар Крафт 2, се разбира... нешто изгорен сум по нова, ова постариве ми се некако презаситени..

World in Conflict, според мене, најдобра! :)
ке ја подржи ? бидјеки гледав побарувања не најдов дека е за 7ка...ја симнави си викам џабе ли шитнав 7 гига со се совиет асаулт ја симнав ...

ке ја подржи ? бидјеки гледав побарувања не најдов дека е за 7ка...ја симнави си викам џабе ли шитнав 7 гига со се совиет асаулт ја симнав ...

Ќе ја поддржи немај гајле. Се надевам дека и пц-то ти е солидно...

Grotesque Tactics 2
--- надополнето: Dec 4, 2011 1:05 AM ---

Најјака игра за 2011та!! лол
Барем се надевам така. Во Русија е веќе излезена на јутуб има цели видеа со гејмплеј на руски. Спред тоа што видов набрзанка, ни Светците не и се рамни.

Нема што нема по руските сајтови, е јбг... пуни се вируси...но не е лошо да се малку од малку разбира и рускиот јазик па се ќе најдеш, им нема рамни во пиратеријата, имаат само една маана..се русицифираат, од софтвер до игри( алал да им е)....., ја има и играва... е сега не се оригинални двд-а со кракови но се наоѓа како компресирана датотека која само се распакува и играј...

п.с. ...ќе ти пратев линк на ПП (не одговарам за евентуалните последици по твојот компјутер)... ама сега сум осакатен...таквите работи ми останаа на расипаниот компјутер... види тема во хардвер, помош и совети.....:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom