- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Ја знам Лимбо,сепак фалаLimbo?
Ја знам Лимбо,сепак фалаLimbo?
Aко имаш ПС2 конзола топло ти препорачувам да ги играш Ico и Shadow of the collosus.Ја знам Лимбо,сепак фала
Колку да не наликува?Дајте препорачајте некоја игра,ама да е скроз различна од останатите.
Значи,било каква игра,ама да не наликува на ниедна од постоечките.
Еј,фала ти,ми се засвиѓа Uplink највеќеКолку да не наликува?
Од Работ на огледалната зграда ќе рипнеме и Дрско ќе и противиме на гравитацијата па ќе паднеме во Празнината каде ќе видиме незамисливи чудовишта меѓу кои има и џиновски подземни црви кои заразуваат комјутери и цели мрежи кои ти треба да ги екплоатираш.
Mirror's Edge, Reckles disregard for gravity, The Void, Hammerfight, Darwinia, Uplink.
И има уште многу тука ама 6 се доста. Од лево на десно барај ги.
И сега наградното прашање, што е Ико поразлична од случајно избран 3д платформер... Марио 64, Рајман 2 и други што не ги знам?да ги играш Ico
Во Ико отсуствуваа дијалози,музика низ играта,собирање парички и звездички,а тој минимализам во играта испадна доста привлечен за мене и ми даде еден поинаков филинг од останатите платформски игри.Барем јас така ја доживеав.И сега наградното прашање, што е Ико поразлична од случајно избран 3д платформер... Марио 64, Рајман 2 и други што не ги знам?
Целата игра е Ико ебиме, Ико шетај ме, Ико спасиме, Ико мавниме, Ико тресниме, Ико рогниме, Ико стаписајме, Ико запалиме. Многу бара малата а ништо не дава.
Мислам дека свое место заслужуваат и игрите на Ace team:Rock of ages и Zenoclash.Колку да не наликува?
Од Работ на огледалната зграда ќе рипнеме и Дрско ќе и противиме на гравитацијата па ќе паднеме во Празнината каде ќе видиме незамисливи чудовишта меѓу кои има и џиновски подземни црви кои заразуваат комјутери и цели мрежи кои ти треба да ги екплоатираш.
Mirror's Edge, Reckles disregard for gravity, The Void, Hammerfight, Darwinia, Uplink.
И има уште многу тука ама 6 се доста. Од лево на десно барај ги.
Mozhe i nekoja postara od 2008 pa navamuПа баш нова ( од годинава ), а слична со Age Of Empires - нема. Ако сакаш да пробаш Alpha верзија од ептен слична игра тогаш кликај на линков : http://wildfiregames.com/0ad/ .
Предупредување - играва е во рана Alpha фаза - очекувај тон багови, ама колку да ја пробаш ќе сврши работа.
Не верувам ни дека некогаш ќе биде довршена, мада никогаш не се знае .
Нешто вака?Може ли некој да ми препорачи некоја добра off road игра:
1.Постирајте линк од играта (некакоф траилер)
2.Какоф компјутер е потребно да се игра играта (процесор,графичка,меморија)
3.И доколк знаете од каде може да се довнлоадира играта.
Позз чекам предлози,да се надеваме дека ќе ги има многу!