Препораки за игри

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Дајте препорачајте некоја игра,ама да е скроз различна од останатите.
Значи,било каква игра,ама да не наликува на ниедна од постоечките. :)
Колку да не наликува? :cautious:
Од Работ на огледалната зграда ќе рипнеме и Дрско ќе и противиме на гравитацијата па ќе паднеме во Празнината каде ќе видиме незамисливи чудовишта меѓу кои има и џиновски подземни црви кои заразуваат комјутери и цели мрежи кои ти треба да ги екплоатираш.
Mirror's Edge, Reckles disregard for gravity, The Void, Hammerfight, Darwinia, Uplink.

И има уште многу тука ама 6 се доста. Од лево на десно барај ги.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Од Работ на огледалната зграда ќе рипнеме и Дрско ќе и противиме на гравитацијата па ќе паднеме во Празнината каде ќе видиме незамисливи чудовишта меѓу кои има и џиновски подземни црви кои заразуваат комјутери и цели мрежи кои ти треба да ги екплоатираш.
Mirror's Edge, Reckles disregard for gravity, The Void, Hammerfight, Darwinia, Uplink.

Еј,фала ти,ми се засвиѓа Uplink највеќе :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
да ги играш Ico
И сега наградното прашање, што е Ико поразлична од случајно избран 3д платформер... Марио 64, Рајман 2 и други што не ги знам?

Целата игра е Ико ебиме, Ико шетај ме, Ико спасиме, Ико мавниме, Ико тресниме, Ико рогниме, Ико стаписајме, Ико запалиме. Многу бара малата а ништо не дава.

Ико не само што не е поинаква туку е лоша игра. Игра за хипстери мазохисти. Навистина ме чуди како успеала, веројатно и се погодила паричката, одвреме навреме на некој му се погодува.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
И сега наградното прашање, што е Ико поразлична од случајно избран 3д платформер... Марио 64, Рајман 2 и други што не ги знам?

Целата игра е Ико ебиме, Ико шетај ме, Ико спасиме, Ико мавниме, Ико тресниме, Ико рогниме, Ико стаписајме, Ико запалиме. Многу бара малата а ништо не дава.
Во Ико отсуствуваа дијалози,музика низ играта,собирање парички и звездички,а тој минимализам во играта испадна доста привлечен за мене и ми даде еден поинаков филинг од останатите платформски игри.Барем јас така ја доживеав.
--- надополнето: Dec 11, 2011 2:47 PM ---

Мислам дека свое место заслужуваат и игрите на Ace team:Rock of ages и Zenoclash.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Незнам дали е нова но излзена е за симнување flatout 3 chaos and destruction

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
Па баш нова ( од годинава ), а слична со Age Of Empires - нема. Ако сакаш да пробаш Alpha верзија од ептен слична игра тогаш кликај на линков : http://wildfiregames.com/0ad/ .

Предупредување - играва е во рана Alpha фаза - очекувај тон багови, ама колку да ја пробаш ќе сврши работа.
Не верувам ни дека некогаш ќе биде довршена, мада никогаш не се знае :).

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Па баш нова ( од годинава ), а слична со Age Of Empires - нема. Ако сакаш да пробаш Alpha верзија од ептен слична игра тогаш кликај на линков : http://wildfiregames.com/0ad/ .

Предупредување - играва е во рана Alpha фаза - очекувај тон багови, ама колку да ја пробаш ќе сврши работа.
Не верувам ни дека некогаш ќе биде довршена, мада никогаш не се знае :).
Mozhe i nekoja postara od 2008 pa navamu :)

Член од
10 ноември 2011
Мислења
78
Поени од реакции
17
Може ли некој да ми препорачи некоја добра off road игра:
1.Постирајте линк од играта (некакоф траилер)
2.Какоф компјутер е потребно да се игра играта (процесор,графичка,меморија)
3.И доколк знаете од каде може да се довнлоадира играта.

Позз чекам предлози,да се надеваме дека ќе ги има многу!

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Може ли некој да ми препорачи некоја добра off road игра:
1.Постирајте линк од играта (некакоф траилер)
2.Какоф компјутер е потребно да се игра играта (процесор,графичка,меморија)
3.И доколк знаете од каде може да се довнлоадира играта.

Позз чекам предлози,да се надеваме дека ќе ги има многу!
Нешто вака?
System Requirements:
Intel Processor - Core 2 Duo E6300 1.86GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
Nvidia Graphics Card - GeForce 7800 GT
ATI Graphics Card - Radeon HD 5570 512MB
RAM (Memory) - 1.5 GB
Hard Disk Space - 3 GB
Direct X - 9

Kajgana Shop

На врв Bottom