Препораки за игри

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.324
Поени од реакции
5.681
NBA 2K12 на замунда навалете...
И гледам оваа Rage 18 и нешто ГБ, ко ке ја игра некој нека каже збор-два..
за Rage му ја симнав на другар не ја пробав вика тапа е ! сеа ми кажа тоа е се што можам да искоментирам !

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
NBA 2K12 на замунда навалете...
И гледам оваа Rage 18 и нешто ГБ, ко ке ја игра некој нека каже збор-два..
Јас ја симнав , добра е играта сама по себе али има многу проблеми за PC , со текстурите со fpsot итн...ми требаше доста време дур да ја направам игрива ... а иначе е добра

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Член од
1 јули 2010
Мислења
138
Поени од реакции
22
A zosto vredi, mozi da ni kazete malku podetalno? :) ^^

Primer sto ti dobivas od igrata i kolku e toa vredno. Znaci ja nemam igrano pa zatoa sakam da slusnam.
Јас не сум некој искусен играч ама ќе се обидам да ти кажам зашто мене ми се допаѓа.Играта е динамична мисии и слично како во повеќето,она што ми се допаѓа тука е што играш со уште двајца кои ти треба да им кажуваш каде да застанат кога да фрлат бомба и сл. значи има и тактика малку,а и не е воопшто лесна.Јас ја играм веќе 4 дена и можам да ти кажам дека е доста заразна.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Ја има некој ѕирнато Driver: San Francisco? Јас сега ја симнувам па ќе видиме дали ќе ја биде :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
^Ако си ја симнал од SKIDROW, прво треба да ја инсталираш играта, да го инсталираш абдејтот од папката Update и на крај да го копираш кракот. После ќе ја уклучиш и би требало да ти се појави прозорче дека неможе да се поврзи на серверот, стискаш Ентер и после си бираш кампања.

Инаку ја превртив пред 3-4 дена и многу добра игра според мене. Многу брендирани коли и добро управување (според мене) зошто многу лесно може да се дрифта :D

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
A zosto vredi, mozi da ni kazete malku podetalno? :) ^^

Primer sto ti dobivas od igrata i kolku e toa vredno. Znaci ja nemam igrano pa zatoa sakam da slusnam.
Ете, toni ти образложи, само што приказната не и најдобра страна, но едноставно се издвојува од класичните fps како CoD, MoH, BF...

Член од
8 октомври 2011
Мислења
44
Поени од реакции
8
Дали некој знај дали ке има како продолжение од игрите The Godfather и Mafia , ве молам пишете и извинете ако сум вон-тема:)

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59

Kajgana Shop

На врв Bottom