- Член од
- 14 ноември 2010
- Мислења
- 708
- Поени од реакции
- 140
Според мене вреди, најдобрата tactical shooter што сум ја играл досега.Дали вреди да се симне Rainbow 6:Vegas 2 ?
Според мене вреди, најдобрата tactical shooter што сум ја играл досега.Дали вреди да се симне Rainbow 6:Vegas 2 ?
Far Cry 2, ili na makedonski prevedeno "Lelek, 2or del".Ај некоја со пукање освен COD и Battlefield
вреди дефинитивноДали вреди да се симне Rainbow 6:Vegas 2 ?
за Rage му ја симнав на другар не ја пробав вика тапа е ! сеа ми кажа тоа е се што можам да искоментирам !NBA 2K12 на замунда навалете...
И гледам оваа Rage 18 и нешто ГБ, ко ке ја игра некој нека каже збор-два..
Јас ја симнав , добра е играта сама по себе али има многу проблеми за PC , со текстурите со fpsot итн...ми требаше доста време дур да ја направам игрива ... а иначе е добраNBA 2K12 на замунда навалете...
И гледам оваа Rage 18 и нешто ГБ, ко ке ја игра некој нека каже збор-два..
Според мене вреди, најдобрата tactical shooter што сум ја играл досега.
A zosto vredi, mozi da ni kazete malku podetalno? ^^вреди дефинитивно
Јас не сум некој искусен играч ама ќе се обидам да ти кажам зашто мене ми се допаѓа.Играта е динамична мисии и слично како во повеќето,она што ми се допаѓа тука е што играш со уште двајца кои ти треба да им кажуваш каде да застанат кога да фрлат бомба и сл. значи има и тактика малку,а и не е воопшто лесна.Јас ја играм веќе 4 дена и можам да ти кажам дека е доста заразна.A zosto vredi, mozi da ni kazete malku podetalno? ^^
Primer sto ti dobivas od igrata i kolku e toa vredno. Znaci ja nemam igrano pa zatoa sakam da slusnam.
brat a da kazes kako si ja instaliralЈа има некој ѕирнато Driver: San Francisco? Јас сега ја симнувам па ќе видиме дали ќе ја биде
Со daemon toolsbrat a da kazes kako si ja instaliral
brat se razbiram do tolku ja go finisirav instaliranjeto ali mi bara juzernejm i pasvort ako moze po pp da mi kazes nesto poveke ako sakasСо daemon tools
Ете, toni ти образложи, само што приказната не и најдобра страна, но едноставно се издвојува од класичните fps како CoD, MoH, BF...A zosto vredi, mozi da ni kazete malku podetalno? ^^
Primer sto ti dobivas od igrata i kolku e toa vredno. Znaci ja nemam igrano pa zatoa sakam da slusnam.
Да има....The Godfather 2 и Mafia 2Дали некој знај дали ке има како продолжение од игрите The Godfather и Mafia , ве молам пишете и извинете ако сум вон-тема