Извинете ако ја грешам темата , ама дали некој можи да ми помогни дали има игри други во стил на Call of Duty , Medal of Honor , Battlefield and Brothers in Arms...да се дешава во 2 Светска Војна ?
Епа види после оваа има уште две ГТА-и. Сан Андреас е ко Вајс Сити само со нигер, а 4ката ко Вајс Сити само со србин.Која ГТА да ја симнам?
Која е најдобра после Вајс Сити (ехееее средно бев уште кога ја играв пред 6-7 години )
Дап и неа и Емпајр,Наполеон,али барам нешто слично како нив.Shogun 2 - Total War ја проба?
Не.Извинете малце офф-тема шо сум , ама ме интересира дали некој знај дали можи Tekken and Mortal Kombat поновите делој за на ПЦ !?
Кракувај ја како што треба.Ја стартовам играва и ми се појавува Прегледај го приврзокот 34800 ако знае некој нека кажии :/ Driver San Francisco!
Играва ја глеам на youtube ја најавуваа уште одамна ...и не сум ја симнал сеуште...али после постов ќе ја симнамПоследно што го играв и навистина ми фати око е: Orcs must die!
Незнам но мене играва ептен ме зарази.Значи се работи за мешавина од hack&slash и добра доза на стратегија,многу интересна комбинација.Во улога сте на пацерче или doushbeg(ме потсети многу на Prince Charming од Shrek),кој после смрта на својот господар е оставен сам на себе во одбрана на магичните порти кој што мора да бидат одбранети од Орките.На располагање ви стојат најразлични виодови на стапици,единици(ги има само две значи стрелци(archers) и паладини кој што се воедно и предна линија на одбраната Со секое завршено ниво ви се отвараат нови стапици,единици и спелови а воедно и број на слотови во кој што може да ги изберете само најпотребните од горе споменатите реквизити со што се додава во длабочината на играта и стратегијата со која планирате да го поминете нивото Секоја стапица,јунит има свој апгрејд дали нејзино зајакнвање во ефектот или пак се намалува цената на руновите кој се потребни да се постави самата.Понатака играта се продлабочува со тоа што добивате и 3 дрва на мастерис од кој што на ниво може само едно од нив да го играте.Да спомнам нешто за орките и тоа би било тоа.Орките се поделени на подкласи.На Орки,Тролови;Гномови и Огриња(tanks).Тоа би било топла препорака од мене за играва вистисно освежување од монотонијава која владее со игриве Поз и glhf!