Препораки за игри

Член од
8 октомври 2011
Мислења
44
Поени од реакции
8
Извинете ако ја грешам темата , ама дали некој можи да ми помогни дали има игри други во стил на Call of Duty , Medal of Honor , Battlefield and Brothers in Arms...да се дешава во 2 Светска Војна ?:oops:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
Која ГТА да ја симнам?
Која е најдобра после Вајс Сити (ехееее средно бев уште кога ја играв пред 6-7 години :D)

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
доколку некој сака да игра аркадна игра ова е една од поновите

Gundemonium Collection

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Извинете ако ја грешам темата , ама дали некој можи да ми помогни дали има игри други во стил на Call of Duty , Medal of Honor , Battlefield and Brothers in Arms...да се дешава во 2 Светска Војна ?:oops:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Која ГТА да ја симнам?
Која е најдобра после Вајс Сити (ехееее средно бев уште кога ја играв пред 6-7 години :D)
Епа види после оваа има уште две ГТА-и. Сан Андреас е ко Вајс Сити само со нигер, а 4ката ко Вајс Сити само со србин.

Поарно да земиш нешто како „Редот на светците 2“ (Saints row 2) што е како ГТА ама троа поткачена. Можиш да изиграваш клошар и педер и терорист без да се преправаш дека си нешто друго и дека тоа го правиш за некоја поголема причина. Е сега 2ката не е доволно откачена ако ме прашаш мене ама тројката што излегува наскоро личи дека ќе биди таква.

Тука ја имаме и ... „Доволна причина 2“ (Just Cause 2) што незнам точно каква е ама горе долу е правење лудории (или глупости) слично како кај светците.

А ако бараш нешто каде има поголема причина и каде неможеш да изиграваш лудак (да тепаш невини стари баби) и е со некако отворен свет тогаш види нешто како Far Cry 2, Beyond Good and Evil или некои си помодерно акц-ава РПГ.

Член од
8 октомври 2011
Мислења
44
Поени од реакции
8
Извинете малце офф-тема шо сум , ама ме интересира дали некој знај дали можи Tekken and Mortal Kombat поновите делој за на ПЦ !?:oops:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Извинете малце офф-тема шо сум , ама ме интересира дали некој знај дали можи Tekken and Mortal Kombat поновите делој за на ПЦ !?:oops:
Не.

Ја стартовам играва и ми се појавува Прегледај го приврзокот 34800 ако знае некој нека кажии :/ Driver San Francisco!
Кракувај ја како што треба.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Prince of Persia : The Two Thrones :) многу интересна игра со добра графика

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Последно што го играв и навистина ми фати око е: Orcs must die! :D :D

Незнам но мене играва ептен ме зарази.Значи се работи за мешавина од hack&slash и добра доза на стратегија,многу интересна комбинација.Во улога сте на пацерче или doushbeg(ме потсети многу на Prince Charming од Shrek),кој после смрта на својот господар е оставен сам на себе во одбрана на магичните порти кој што мора да бидат одбранети од Орките.На располагање ви стојат најразлични виодови на стапици,единици(ги има само две значи стрелци(archers) и паладини кој што се воедно и предна линија на одбраната :D Со секое завршено ниво ви се отвараат нови стапици,единици и спелови а воедно и број на слотови во кој што може да ги изберете само најпотребните од горе споменатите реквизити со што се додава во длабочината на играта и стратегијата со која планирате да го поминете нивото :D :D Секоја стапица,јунит има свој апгрејд дали нејзино зајакнвање во ефектот или пак се намалува цената на руновите кој се потребни да се постави самата.Понатака играта се продлабочува со тоа што добивате и 3 дрва на мастерис од кој што на ниво може само едно од нив да го играте.Да спомнам нешто за орките и тоа би било тоа.Орките се поделени на подкласи.На Орки,Тролови;Гномови и Огриња(tanks).Тоа би било топла препорака од мене за играва вистисно освежување од монотонијава која владее со игриве :D Поз и glhf! :D :D

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Последно што го играв и навистина ми фати око е: Orcs must die! :D :D

Незнам но мене играва ептен ме зарази.Значи се работи за мешавина од hack&slash и добра доза на стратегија,многу интересна комбинација.Во улога сте на пацерче или doushbeg(ме потсети многу на Prince Charming од Shrek),кој после смрта на својот господар е оставен сам на себе во одбрана на магичните порти кој што мора да бидат одбранети од Орките.На располагање ви стојат најразлични виодови на стапици,единици(ги има само две значи стрелци(archers) и паладини кој што се воедно и предна линија на одбраната :D Со секое завршено ниво ви се отвараат нови стапици,единици и спелови а воедно и број на слотови во кој што може да ги изберете само најпотребните од горе споменатите реквизити со што се додава во длабочината на играта и стратегијата со која планирате да го поминете нивото :D :D Секоја стапица,јунит има свој апгрејд дали нејзино зајакнвање во ефектот или пак се намалува цената на руновите кој се потребни да се постави самата.Понатака играта се продлабочува со тоа што добивате и 3 дрва на мастерис од кој што на ниво може само едно од нив да го играте.Да спомнам нешто за орките и тоа би било тоа.Орките се поделени на подкласи.На Орки,Тролови;Гномови и Огриња(tanks).Тоа би било топла препорака од мене за играва вистисно освежување од монотонијава која владее со игриве :D Поз и glhf! :D :D
Играва ја глеам на youtube ја најавуваа уште одамна ...и не сум ја симнал сеуште...али после постов ќе ја симнам ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom