Препораки за игри

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Не сум го играл, ама по слики и видеа, ми се допаѓа играва, сакам вакви игри, на крај од месец ќе ја симнам.
Логично е да почнеш од кецот.Прво тоа симни,а за двојката симни ја black box верзијата.Само 7 гига има.Ништо не е извадено од таа верзија освен language фајловите,само англискиот го има.

Член од
1 јули 2010
Мислења
138
Поени од реакции
22
брате да си ја инсталирас call of duty 4 многу уба игра е(сморед мене една од најдобрите 10 со сум ги играл со пукање) и битребало да ти ја фатити за овие перформанси со low-med.
друже како да ја играм играва online?

П

Паган-др

Гостин
Има некои updates, news нешо за понуди на steam без пари шо се или кој ќе налета само?

Член од
1 јули 2010
Мислења
138
Поени од реакции
22
брате да си ја инсталирас call of duty 4 многу уба игра е(сморед мене една од најдобрите 10 со сум ги играл со пукање) и битребало да ти ја фатити за овие перформанси со low-med.
Некоја друга слична на оваа?
Оваа ја свртев

A

Auditore

Гостин
Добри РПГ игри со добра приказна и каде има борба со луѓе, не сакам РПГ во стил на Обливион.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Добри РПГ игри со добра приказна и каде има борба со луѓе, не сакам РПГ во стил на Обливион.
Не прават веќе такви одамна ...
Али ко за референца види тука.
Би ти препорачал Vampire the Masquerade - Bloodlines ,ако си по vampire lore-от , и Gothic 1. Другите мање више се класици.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ete gledas sveznajko, ima potreba od nov nacin na raskazuvanje na prikazni i toj nov nacin nemozi tuku taka da se vmetni vo nekoj od vekje zacrtanite zanrovi. I toa jas celo vreme go velam. I toa e verojatno pricinita sto odamna ne pravat takvi

napisano od "pameten" telefon

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Call of Juarez: The Cartel, нешто повеќе за играва од тие што ја имаат инсталирано и играно?
Ти си некој ренџер што се бори против криминалот, а уствари и е криминалец, сакале да направат некој спој од wild-west и урбана средина, која по некогаш наликува и на ГТА во мисиите со гангстерите. Играта е во FPS и мене лично не ми се сфиѓаше пошо очекуваш по јака игра, а добиваш игра која кога ќе го рестарираш компјутерот ти ги брише сејв фајловите. Згора не се, има многу багови.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Star Wars: The Old Republic, официјално во Европа на 22 декември, цената за еден месец ќе биде исто како WoW, односно 12.99 евра.

Штом ќе биде возможно, веднаш и правам pre-order. (y)
Ја ќе идам со GW2..многу од стварите што ги нуди SWTOR се веќе видени 500 пати .... од друга страна GW2 е пуна со иновации.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.314
Поени од реакции
30.653
Ај препорачајте некоја игра за следна конфигурација
CPU: Intel Pentium P6100
RAM: DDR3 4GB
VGA: NVIDIA GeForce 310M/ 1GB DDR3