Препораки за игри

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
^Laptop e toa taka?

Atom Zombie Smasher
Flotilla (i dvete na Blendo Games)

AAAAAAAAAAA... a reckles disregard for gravity (na Dejoban)

i dosta se ovie. premium igri sto rabotat i na poslabi pca

S

Shellshock nam67

Гостин
Ај препорачајте некоја игра за следна конфигурација
CPU: Intel Pentium P6100
RAM: DDR3 4GB
VGA: NVIDIA GeForce 310M/ 1GB DDR3
manhunt 1,2 doom3, residen evil 4 wolfestein 2, far cry 1
half life 2, deep space 1, bioshock 1 sive ti se fps ali bomba igri posebno far cry stavi ja na ultra high
--- надополнето: Sep 27, 2011 3:20 PM ---
Некоја друга слична на оваа?
Оваа ја свртев
wolfestein 2

Член од
15 август 2011
Мислења
125
Поени од реакции
40
manhunt 1,2 doom3, residen evil 4 wolfestein 2, far cry 1
half life 2, deep space 1, bioshock 1 sive ti se fps ali bomba igri posebno far cry stavi ja na ultra high
--- надополнето: Sep 27, 2011 3:20 PM ---

wolfestein 2
Незнам која точно Far Cry ја играв или кец или двојка ама подосадна игра неам играно(може да ја вметнам и принц оф персиа исто тука)..цело време истите мисии или да утепаш некој или да идеш да земеш лек за маларија или да бараш дијаманти...

S

Shellshock nam67

Гостин
Незнам која точно Far Cry ја играв или кец или двојка ама подосадна игра неам играно(може да ја вметнам и принц оф персиа исто тука)..цело време истите мисии или да утепаш некој или да идеш да земеш лек за маларија или да бараш дијаманти...
игра ја фар крај ама кецот оваја igra na godina za 2003
po dobra igra so grafika i igrivost do sega nemalo se ceka novata far cry 3 da se nadevame deka nema da ja userat kako 2 -kata

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Препорака за игра каде си во улога на ловец? Некоја стварно квалитетна игра-нели колку што може да биде :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.038
Lord of the Rings Online: Rise of Isengard денеска не требаше да излези?
--- надополнето: Sep 27, 2011 9:07 PM ---
Lord of the Rings Online: Rise of Isengard денеска не требаше да излези?
Не излезе Rise of Isengard на 27ми туку ден порано ја пуштија, на 26ти. Се извинувам што волку каснам со одговорот, ама бев зафатен со кревање на мојот Guardian до 75ти левел, сега го опремувам и го спремам за raid, а веќе почнав и со левелирање на burglar-от. :)

Многу добра експанзија, и давам оценка 8,5/10.

Доколку некој е заинтересиран, Rise of Isengard Legendary Edition е многу добра понуда, за 50 долари освен експанзијата се добива и content-от (квестови и инстанци) од двете претходни експанзии Mines of Moria и Siege of Mirkwood, како и 3 други quest packs и 1000 Turbine Points (со кои би можеле да се купат уште 1-2 quest packs), така да ова е доволно за патувањето од 30 (квестовите во зоните до овој левел се бесплатни) до 75 левел.

http://isengard.lotro.com/purchase.php

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Леле се заборавив јас со игрите, од дамна немам играно некоја и сега ми дојде желба.
Дај предложете некоја авантура/ мистерија , или со трки

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Леле се заборавив јас со игрите, од дамна немам играно некоја и сега ми дојде желба.
Дај предложете некоја авантура/ мистерија , или со трки
http://www.youtube.com/watch?v=MBRq1mG8n-A&feature=related
еве ти авантура/мистерија играва е болно ретардирана:ROFLMAO:
Се шалам,ако сакаш некоја авантуристичка како предлог ти давам Томб Раидер,ако сакаш трки Toca race driver 3,или наједноставно земи ГТА играј играва никогаш не се здосадува :)

Kajgana Shop

На врв Bottom