Препораки за игри

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не постои таква работа, најдобро во жанрот во ниеден медиум... Па дури и да е најдобра ќе земиш ќе играш ќе играш ќе тупиш 100-200 саати. Си ја издупил и од напред и од назад и од горе и таа те издупила и повеќе нема веќе од каде. Нормално да бараш нешто друго.
Епа таа ќе ти одземе 200 саати сосе дупење, другите по 15 мин. Значи НАЈДОБРА е од сите :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Епа таа ќе ти одземе 200 саати сосе дупење, другите по 15 мин. Значи НАЈДОБРА е од сите :)
А ако ти кажам јас дека Симс 1 и 2 заедно се на се сум ги играл 10-15 саати. Значи две собрано. И сеа најдобра е?

И дека една Tycoon игра (значи горе долу ист жанр со симс) ја имам играно повеќе од овие двете.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
А ако ти кажам јас дека Симс 1 и 2 заедно се на се сум ги играл 10-15 саати. Значи две собрано. И сеа најдобра е?

И дека една Tycoon игра (значи горе долу ист жанр со симс) ја имам играно повеќе од овие двете.
Статистички, ти си еден.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ја пуштија Portal 2 на Steam. Нека уживаат тие што ја купиле :)

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Не ги разбирам зошто се бунат, играта требаше да излезе на 19 а излезе неколку саати порано, парите што ги потрошија луѓето за да се забрза процесот на излагање беа за indie игри, не гледам каде valve крадат пари од нив или ги принудуваат да ги купат, само една замерка имам... Пак ставиле продавница во играта како на TF2 :nenene: Зашто би имал потреба да облакам и да накинџурувам роботи??

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Важно играта има 95 од Metacritic. "Доволно" за шесто место на сите времиња, иако сеуште не знам како "Out of the Park Baseball 2007" е на второ, па еве слободно може да кажам - Portal 2 е на петто. Случајно или не, 4 од 5те игри се на Valve. Само Bioshock квари просек.

EDIT:

Сликата СВЕ кажува.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
[иронија] Леле Portal 2 Дрк дрк :drk: :drk: [/иронија]

Важно играта има 95 од Metacritic. "Доволно" за шесто место на сите времиња, иако сеуште не знам како "Out of the Park Baseball 2007" е на второ, па еве слободно може да кажам - Portal 2 е на петто. Случајно или не, 4 од 5те игри се на Valve. Само Bioshock квари просек.
Абе ВЕНТИл фанбој, чекај уште ќе има ќе се спушти просекот. Секогаш први одат потплатените.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ако сака нека има и 15 скор не ми прави играта мерак.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Ако сака нека има и 15 скор не ми прави играта мерак.
Уште не сум ја пробал ама по тоа што читав има слаб и лесен почеток а потоа доаѓаат деловите каде треба да мислиш за да поминеш одреден левел. Или сигурно не си стигнал до тој дел од играта или пак си стигнал и таму си застанал.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Уште не сум ја пробал ама по тоа што читав има слаб и лесен почеток а потоа доаѓаат деловите каде треба да мислиш за да поминеш одреден левел. Или сигурно не си стигнал до тој дел од играта или пак си стигнал и таму си застанал.
Не е се до левелите.... туку до логиката и МНОГУ ДОБРАТА ПРИКАЗНА, типична за VALVe!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Портал кецот беше перверзии, двојката не ја почнувам зашо во овој период на колоквиуми, игри играм само ради релаксација... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom