Препораки за игри

S

Shellshock nam67

Гостин
punisher dobra igrica postara od 2005 ama za isturanje sila odlicna igra i ne mnogu zahtevna

K

kalimer0

Гостин
4 часа ја downloadiram 56.00% е ама стоп ќе правам несакам ни да ми се стопи а не би сакал ни да ми кидне низ врата xD кажи некоја друга само да не биде nfsug2 бидејќи ја имам играно...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Процесорот е Intel(R) Celeron(R) CPU 420
Графичката ATI Readon HD 4300/4500 Series
ПС Моментално симнувам NFS Undercover ќе биде нешто ?
Underground 2, Most Wanted, Carbon и Pro Street, сите би требало да можеш да ги играш.
А Undercover... да имаше повеќе RAM можеби ќе можеше вака не.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Underground 2, Most Wanted, Carbon и Pro Street, сите би требало да можеш да ги играш.
А Undercover... да имаше повеќе RAM можеби ќе можеше вака не.
На Pro Street може јајце да пржи на компјутерот, не го зезај.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
На Pro Street може јајце да пржи на компјутерот, не го зезај.
Абе можеби ќе му турка на најслабо. И ти што рече Underground 2 на медиум. Таа на high/very high ќе/треба да му ја турка без проблем. Има celeron со core архитектура.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Абе можеби ќе му турка на најслабо. И ти што рече Underground 2 на медиум. Таа на high/very high ќе/треба да му ја турка без проблем. Има celeron со core архитектура.
Еве ги слабостите:
Има CELERON
Нема рам
Нема добра графичка.

“Има се“ што не треба да има за да игра игри.
А ако “терање на најслабо“ значи да ја игра играта во слајд шоу преку Power Point, тогаш нека тера.

K

kalimer0

Гостин
А дали имам шанси за некоја F1 и која ми ја препорачувате?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Еве ги слабостите:
Има CELERON
Нема рам
Нема добра графичка.

“Има се“ што не треба да има за да игра игри.
А ако “терање на најслабо“ значи да ја игра играта во слајд шоу преку Power Point, тогаш нека тера.
Е ај сега инает ќе тераме. Тоа што го има го има. Значи.
Und 2 е стара игра во однос на неговиот компјутер па ќе работи без никакви проблеми (и тоа на високи поставки), колку и да е слаб од денешен поглед.
Most Wanted е исто стара игра во однос на неговиот компјутер, и таа ќе работи без проблеми.
Carbon треба да ја тера на послаби поставки.
ProStreet на најслаби.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
А дали имам шанси за некоја F1 и која ми ја препорачувате?
F1 некоја до кај 2005 / 2006, пробај некоја, види како ќе ти оди.

Е ај сега инает ќе тераме. Тоа што го има го има. Значи.
Und 2 е стара игра во однос на неговиот компјутер па ќе работи без никакви проблеми (и тоа на високи поставки), колку и да е слаб од денешен поглед.
Most Wanted е исто стара игра во однос на неговиот компјутер, и таа ќе работи без проблеми.
Carbon треба да ја тера на послаби поставки.
ProStreet на најслаби.
Ова зборуваш од теорија или пракса?

ProStreet ако му оди со повеќе од 5 фрејма.... јас се префрлам на тетрис.

K

kalimer0

Гостин
Фала момци сепак Underground 2 ја избрав. Овојпат ќе ја свртам xD

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И официјално (бар јас колку што знам), Virtua Tennis 4 е првата игра која излезе на торентиве за PS3, пред да излезе за Xbox360. :)

Бај д веј, исто така, играта според гејмплеј видеата ми изгледа како тешко срање. Поготово смешно изгледа на Кинект...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
ЛЕЛЕЛ ја заборавив играва, конечно излезе а мене кинектот ми е даден да пуцаат. Ништо сега како што ветив до 14 Мај ќе седам без хбох јебига :tv:.

Сменшно не смешнп сигурно ќе биде најдобриот тенис на кинект до сега :tv:, штета што ќе морам @Donev да го чекам да кажи

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ЛЕЛЕЛ ја заборавив играва, конечно излезе а мене кинектот ми е даден да пуцаат. Ништо сега како што ветив до 14 Мај ќе седам без хбох јебига :tv:.

Сменшно не смешнп сигурно ќе биде најдобриот тенис на кинект до сега :tv:, штета што ќе морам @Donev да го чекам да кажи
Искрено, тој што го играв на Wii Sports е минимум 25 пати подобар од ова срање на видеово. :))

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Уф ја заебале камерата се менува цело време, баш ме интересира колку е прецизно со кинектот бидејќи има една тенис игра на Deca Sport и е невидена катастрофа. Како што гледам на видеото барем препознава како сакаш да ја мавнеш топката, но глупо е што оставиле само да сервира.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
За сите љубители на авантури со длабока приказна и логичко размислување, ја препорачувам Gemini Rue, нова и навистина интересна игра. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom