S
Shellshock nam67
Гостин
punisher dobra igrica postara od 2005 ama za isturanje sila odlicna igra i ne mnogu zahtevna
Underground 2, Most Wanted, Carbon и Pro Street, сите би требало да можеш да ги играш.Процесорот е Intel(R) Celeron(R) CPU 420
Графичката ATI Readon HD 4300/4500 Series
ПС Моментално симнувам NFS Undercover ќе биде нешто ?
На Pro Street може јајце да пржи на компјутерот, не го зезај.Underground 2, Most Wanted, Carbon и Pro Street, сите би требало да можеш да ги играш.
А Undercover... да имаше повеќе RAM можеби ќе можеше вака не.
Абе можеби ќе му турка на најслабо. И ти што рече Underground 2 на медиум. Таа на high/very high ќе/треба да му ја турка без проблем. Има celeron со core архитектура.На Pro Street може јајце да пржи на компјутерот, не го зезај.
Еве ги слабостите:Абе можеби ќе му турка на најслабо. И ти што рече Underground 2 на медиум. Таа на high/very high ќе/треба да му ја турка без проблем. Има celeron со core архитектура.
Е ај сега инает ќе тераме. Тоа што го има го има. Значи.Еве ги слабостите:
Има CELERON
Нема рам
Нема добра графичка.
“Има се“ што не треба да има за да игра игри.
А ако “терање на најслабо“ значи да ја игра играта во слајд шоу преку Power Point, тогаш нека тера.
F1 некоја до кај 2005 / 2006, пробај некоја, види како ќе ти оди.А дали имам шанси за некоја F1 и која ми ја препорачувате?
Ова зборуваш од теорија или пракса?Е ај сега инает ќе тераме. Тоа што го има го има. Значи.
Und 2 е стара игра во однос на неговиот компјутер па ќе работи без никакви проблеми (и тоа на високи поставки), колку и да е слаб од денешен поглед.
Most Wanted е исто стара игра во однос на неговиот компјутер, и таа ќе работи без проблеми.
Carbon треба да ја тера на послаби поставки.
ProStreet на најслаби.
Искрено, тој што го играв на Wii Sports е минимум 25 пати подобар од ова срање на видеово.ЛЕЛЕЛ ја заборавив играва, конечно излезе а мене кинектот ми е даден да пуцаат. Ништо сега како што ветив до 14 Мај ќе седам без хбох јебига :tv:.
Сменшно не смешнп сигурно ќе биде најдобриот тенис на кинект до сега :tv:, штета што ќе морам @Donev да го чекам да кажи