TheTimi
Veni Vidi Vici
- Член од
- 11 јануари 2010
- Мислења
- 768
- Поени од реакции
- 37
Aко сакаш во модерно време Cities XL 2011.ако може препорака за игра на пример градиш свој град па потоа го развиваш и тн ...
Aко сакаш во модерно време Cities XL 2011.ако може препорака за игра на пример градиш свој град па потоа го развиваш и тн ...
SimCity (4), Anno (било која), Tropico (1 или 3), Caesar (3), Pharaoh..ако може препорака за игра на пример градиш свој град па потоа го развиваш и тн ...
Никој ништо. Остана на тоа видео и неколку слики, ни се знае што е приказната, ни се знае графика, ни се знае што е поентата, едноставно падната е како гром од ведро небоПрв пат ја гледам а глеам видеото е од пред една година.......Некој???Нешто????
Што ќе ти друга кога SIMS е најдоброто на пазарот?Предлог за игра со контролирање на луѓе,нешто како Sims 3 ама друга? постои такво нешто?![]()
Затоа што Sims и општо видео игрите не се производ (барем не класичен произворд) па да има игри најдобри на пазарот.Што ќе ти друга кога SIMS е најдоброто на пазарот?
Имаше мислам некоја си SINGLES или така некако.... ама што ќе ти е кога можеш Sims?![]()
Затоа што ја преиграв симс, со сите експанзии, world adventures, ambitions, late night, сеа ќе испаѓа Generations, ама досадна ми е, затоа прашав за нешто другоШто ќе ти друга кога SIMS е најдоброто на пазарот?
Имаше мислам некоја си SINGLES или така некако.... ама што ќе ти е кога можеш Sims?![]()
и јас оваа мислев но барав уште предлози. инаку фалаAко сакаш во модерно време Cities XL 2011.
е фала.SimCity (4), Anno (било која), Tropico (1 или 3), Caesar (3), Pharaoh..
Аууу дружеее... Си го ебал ежот ти со таа конфируација... :nesum:Кажете некоја игра со коли што ке тера на оваа конфигурација intel celeron(R) CPU 3.06GHZ, 1.00RAM, NVIdiA GeForce 7300 GT графичка
Се мисли НАЈДОБРА ОД ТОЈ ЖАНР.Затоа што Sims и општо видео игрите не се производ (барем не класичен произворд) па да има игри најдобри на пазарот.
Помина се ама СЕ што ти нуди играта? Се што смислиле програметрите? Сите работи ги направи, сите произоводи, сите коктели ги направи, сите семиња/плодови ги најде? Во египет и кина помина се од тие тајните соби? Вонземјани???Затоа што ја преиграв симс, со сите експанзии, world adventures, ambitions, late night, сеа ќе испаѓа Generations, ама досадна ми е, затоа прашав за нешто друго![]()