Препораки за игри

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Предлог за игра со контролирање на луѓе,нешто како Sims 3 ама друга? постои такво нешто? :pipi:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Прв пат ја гледам а глеам видеото е од пред една година.......Некој???Нешто????

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Прв пат ја гледам а глеам видеото е од пред една година.......Некој???Нешто????
Никој ништо. Остана на тоа видео и неколку слики, ни се знае што е приказната, ни се знае графика, ни се знае што е поентата, едноставно падната е како гром од ведро небо

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Излезе портал 2 на торенти за хбох. Јас не ја спуштам правам сега одмор 1 месец од гејминг. :D Па кажете кој како што

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Предлог за игра со контролирање на луѓе,нешто како Sims 3 ама друга? постои такво нешто? :pipi:
Што ќе ти друга кога SIMS е најдоброто на пазарот?

Имаше мислам некоја си SINGLES или така некако.... ама што ќе ти е кога можеш Sims? :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445

Имаше мислам некоја си SINGLES или така некако.... ама што ќе ти е кога можеш Sims? :)
Затоа што Sims и општо видео игрите не се производ (барем не класичен произворд) па да има игри најдобри на пазарот.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001

Затоа што ја преиграв симс, со сите експанзии, world adventures, ambitions, late night, сеа ќе испаѓа Generations, ама досадна ми е, затоа прашав за нешто друго :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
Кажете некоја игра со коли што ке тера на оваа конфигурација intel celeron(R) CPU 3.06GHZ, 1.00RAM, NVIdiA GeForce 7300 GT графичка

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Кажете некоја игра со коли што ке тера на оваа конфигурација intel celeron(R) CPU 3.06GHZ, 1.00RAM, NVIdiA GeForce 7300 GT графичка
Аууу дружеее... Си го ебал ежот ти со таа конфируација... :nesum:

Пробај ги NFS Underground и Most Wanted или Carbon.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Затоа што Sims и општо видео игрите не се производ (барем не класичен произворд) па да има игри најдобри на пазарот.
Се мисли НАЈДОБРА ОД ТОЈ ЖАНР.

Затоа што ја преиграв симс, со сите експанзии, world adventures, ambitions, late night, сеа ќе испаѓа Generations, ама досадна ми е, затоа прашав за нешто друго :)
Помина се ама СЕ што ти нуди играта? Се што смислиле програметрите? Сите работи ги направи, сите произоводи, сите коктели ги направи, сите семиња/плодови ги најде? Во египет и кина помина се од тие тајните соби? Вонземјани???

Ако ти е досадна, играј ја Sims Medieval.

Kajgana Shop

На врв Bottom