Препораки за игри

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Го чекам ова ЧУДО!! од игра......ги имам играно предходхите два дела и по се изгледа ке уживам и во овој.........

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940

Уште 10 дена.Can't wait.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[/

Ќе треба да се помира со тоа дека најомилената игра нема да мога да ја играм, првите три дела оставаат без зборови, а овој дел тражи стварно јака конфигурација
3 дела? :uvo:
До сега има само 1 дел од Crysis, затоа и оваа се вика Crysis 2. Crysis Warhead беше stand-alone expansion pack.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Го чекам ова ЧУДО!! од игра......ги имам играно предходхите два дела и по се изгледа ке уживам и во овој.........
Даа и јас ја чекам многу. Планирав да ја купувам кога најавија дека ќе излезе Q1 2011 ама се разбира беше одложена и ништо не испадна. Во последно време не се спомнува играва. Не сум видел ни некое видео, ни текстче, ни интервју, ништо ...

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Ghost Recon AW2 беше џубре од игра, посрање нешто во фпс жанрот не сум видел, али оваа дефинитивно ќе биде хит.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
And it begins....Crysis 2 CLONEDVD - во "продажба"! :)

Ебате, една асална слика нема на гугл кога ќе пишеш Crysis 2...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
На замунда излезе The Sims Medieval

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
Ако има MOBA играчи на форумов, нека се пријават за BETA тестот на Realm Of The Titans ( кинески DOTA клон ).
линк: http://realmofthetitans.aeriagames.com/
Играта ќе биде бесплатна кога ќе излезе ( најверојатно ќе работат на принцип на микротрансакции како LoL ). Ако сте ветеран MOBA играч, би ви препорачал да се пријавите и за ALPHA тестот ( за пријавување побарајте на нивниот форум ).

shifty

En Taro Adun, Executor!
Член од
31 август 2009
Мислења
269
Поени од реакции
25
Се пријавив за BETA-та, како и за ALPHA тестот :) па да видиме!

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Незнам дали е ова вистинското место, ако сакате и тема отворете, ама клипчево ме изнервира. Не е баш најново можда сте го гледале. Се работи за новата верзија на Games for Windows Live - Windows Gaming Experience,

Најглупиот момент е на крајот кога погрешно ќе биде спелувано pwn3d.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Јасно се гледа како ќе се користи кинектот на пс.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
да, ќе помага во развојот на ретардираните.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Ако Microsoft со цел памет планиран на овој начин да го загрози Steam на РС - го јаделе стапот.

PS: видеово има досега РЕКОРДЕН број на однос помеѓу дислајкови и лајкови: 9451 vs 352 :pos2:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88

Добра им е идеата што го вметнале Кратос само што е far more superior во поглед на сите останате.
не е убаво што го рамнат со слабаци ко Рајден,Кенг етц.. бог е ебате!

Kajgana Shop

На врв Bottom