Препораки за игри

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ја играм Assassins, ја играм Crysis 2, ја играм Homefront, ја играм Dragon Age 2... Луѓе бре како се снаоѓате...??? Незнам која попрво да ја играм, па ги играм сите по малку и се ми се меша... :)
Многу лесно правиш 2-3 кафина 1-2 редбули седнуваш еден ден цел и ги метиш :pos2:

--- надополнето ---

Излезе Shift 2 за хбох, очекувам да и даде 2-3 шамари на гт5.
Ја пробав првата стаза само, нема ап 2.5 заштита спуштајте слободно. Искрено мене ми е ама баш иста како првата. Прерано е да судам но мислам дека нема да ме импресионира многу.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Излезе Shift 2 за хбох, очекувам да и даде 2-3 шамари на гт5.
GT5 гомна да јаде, играва е мнооогу јака, после Most Wanted оваа е единствена добра Need for Speed заедно со Hot Pursuit. Супер графика и звук, многу различни стази така да не здосадуваат никогаш и супер гејмплеј, подобра е од првата

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
Брат се пријавив на странава шо е ... Ја имаш изиграно ? И шо конфигурација бара?
Не, ја немам изиграно, уште немам добиено клуч. Кога ќе земем клуч, одма ќе постирам импресии :).

Иначе ѕирни го видеово, претставување на херој ( малце е лошо напрено, ама ко за прво добро е )

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
GT5 гомна да јаде, играва е мнооогу јака, после Most Wanted оваа е единствена добра Need for Speed заедно со Hot Pursuit. Супер графика и звук, многу различни стази така да не здосадуваат никогаш и супер гејмплеј, подобра е од првата
Сега за сега единствено нешто што ми се допаѓа е камерата што може да се одбере од за кацигата. Значи перфект е, но неможам да сфатам зошто се навалува на страната на која треба да вртиш. (20 метри пред кривина)

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Сега за сега единствено нешто што ми се допаѓа е камерата што може да се одбере од за кацигата. Значи перфект е, но неможам да сфатам зошто се навалува на страната на која треба да вртиш. (20 метри пред кривина)
Хах па најверојатно по реално демек е така али не ми е проблем, не можам да се одлучам која камера ми е подобра, дали таа во кола или надвор :)

Добро никој не виде досега? Lead and Gold бесплатен викенд.
Јас забележав само што не ме влече многу играта, знам дека за брзо време ќе ми здосади...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
После 2 часа играње можам да кажам први импресии за shift 2

• Играва не личи за 2011, туку како за 2008. Колите се катастрофа направени премногу ми изгледаат пластични
  • Кога ќе се "тумбаш" е најголемата катастрофа во некоја игра, значи се отревртуваш со колава 1 круг и се крши како лименка, изгледа толку нереално што дури ми се лоши.
  • Графиката ми е истата од shift не гледам никакви промени искрено.
Доста е мислам за почеток :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

нема смисла :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Излезе Торент на замунда за NFS SHIFT 2 од RELOADED
Па навали народе

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
[video]http://www.youtube.com/user/IGNentertainment#p/u/12/qp8X530E2Kc[/video]

Ете игн ревју.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
Знае ли некој за излезената
Mass Effect 2 Arrival

Дали ја има на торенти или исклучиво се купува преку лајв?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да ја играш на SHIFT 2 на PC со Xbox360 гејмпад е рамно на самоубиство!

Па јас не знам кој садиста ја дизајнирал, како прво helmet-cam е срање за профи вожња (пробајте да ја исправате колата по кривина, кацигата оди лево-десно), како второ обичната cockpit камера ги нема веќе оние blur ефекти...

И како најбитно, ај што е срање вожњата на гејмпад, него и противниците се претешки. Па ебате беља, Forza 3 ја владеам (не премногу, ама доволно за да победувам и на hard), а овде на easy ме шибаат противниците и не дај боже ЕДНАШ да згрешам. Ќе ја симнам сега за конзола, се надевам таму нешто подруго е направено...бидејќи искрено не можам да вадам живци за играва.

Сума сумарум, засега ми е иста како Forza 3, ама со подобра внатрешна камера. Само не дај боже да изгубите контрола во кривина, камерата ќе почне чуда да прави. :)

Едит - сега ја изгледав рецензијата на IGN, нема што - кажано е се. Кога веќе ставаш вакви тешки патеки и фрустрирачки AI; тогаш мора да има Rewind опција. Ајде на трки од два-три круга е океј, ама понатаму...

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
хехе NFS Shift 2 според сите требаше да биде играта што ќе ја прегази ГТ5 ;)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
хехе NFS Shift 2 според сите требаше да биде играта што ќе ја прегази ГТ5 ;)

Ептен ме разочара мене, ја пробав 2-3 трки беше јасно веќе каква глупост направиле. Страшно ме нервира тоа со камерата пред кривина ја навалува глата на каде треба да вртиш!!! Е добро бе ние глупи сме или што е работава?

Ништо чекаме сега Dirt 3, Forza 4, F1 2011. Толку од убави игри со возење годинава. Јас ја очекувам Forza 4 осеќам ќе биде лудо и незаборавно искуство, особено и со кинектот. Пред некој ден потврдија дека ќе има и гласовни команди, за во менито ќе се користат сигурно а за во гемплеј (мени брзина, камера) незнам.

Како и да е Shift 2 пропаст на годината според мене, колку се фалеа само ќе ја згазиме гт5 и што направија? Не успеаа ни Shift да ја поминат хахахахахха

--- надополнето ---

@Mac не троши лимит за џабе, истото лајно е

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Само да имаше копче што ја мења камерата за да не ви се врти :toe:

Kajgana Shop