old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
- Член од
- 11 август 2009
- Мислења
- 6.161
- Поени од реакции
- 5.940
Како и сите останати Bethesda игри: прво и трето. Се менува со притискање на копче.Играва е во прво лице?
Како и сите останати Bethesda игри: прво и трето. Се менува со притискање на копче.Играва е во прво лице?
По ова што го видов, мислам дека ќе биде EXTRA... А кога излегува...??? Не е ваљда на 11.11.11...???Како и сите останати Bethesda игри: прво и трето. Се менува со притискање на копче.
Не е ваљда. БАШ тогаш е.По ова што го видов, мислам дека ќе биде EXTRA... А кога излегува...??? Не е ваљда на 11.11.11...???![]()
Не е за во друштво, така е уште посрање. На пример, во UFC ако "штракаш" и спамираш на копчиња безвезе...одма ќе изгубиш и ќе добиеш нокаут.Играва е за во друштво, а бидејќи друштвото не ми се гејмери таквите работи не се битни. Осеќам дека ќе ми ги искршат џојстиците. Штета голема што нема подршка за мове и за кинект а барем за ваквите игри треба да има. Ајде наредната можеби.
Оваа година не ја спуштив UFC дека минатата ми беше катастрофа. Игра играш абе душата му ја вадиш тој те мава еднашка и нокаутНе е за во друштво, така е уште посрање. На пример, во UFC ако "штракаш" и спамираш на копчиња безвезе...одма ќе изгубиш и ќе добиеш нокаут.
Овде, бар на Fight Night 4, дури и некој што првпат ја фаќа играта може да издржи 5-6 рунди со тебе...
еве и пц гејмлпеј видео.Излезе Dragon Age 2 demo, целосната се очекува на 8-11 март
Мене па воопшто не ми се допаѓаше combat system-от на претходната драгон ејџ, овде е многу подобро направен.Ја пробавме вчера со другарче, голем фан на Dragon Age...уште кога ја пушти и виде систем на борба, го фрли гејмпадот и рече "Не е ова Dragon Age".
Океј, може на PC ќе биде различна.![]()
За диалозите неможам да ти кажам ништо бидејќи од демото сакав само гејмплејот да го видам, графиката малце ме потсетува на анимираната од Prince of Persia, а анимациите не беа толку лоши колку комобоата што беа...Не го пробав демото, ќе ја чекам фул за 10 дена...не очекував дека ќе налетам на толку многу критики.
ова се добри вести за Вичер издавачите кои се планира да им лапнат добар дел од маркетшерот.
како најголеми пропусти во ДА2 се наведуваат лошите диалози,лош стил на графика,лоши анимации и нереални комбоа.
нека излезат целосно и двете, па ќе се развие дискусија.
Јок, иста е, всушност ради брзите борби боља е за на конзола.Mac)) напиша:Океј, може на PC ќе биде различна.![]()