- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Дап, баш ги гледав пред да ја земам конзолата, зашто незамисливо ми беше да играм FPS на конзола. И сеуште не сум играл, иако чат-пат кога ја упалив Halo: Reach да ја пробам се навикнав колку-толку и не беше ДОТОЛКУ тешко како што мислев.Жити се? Незнам не сум гледал само почетокот разгледував дека ми беше чудно, али сеа можам со 15 куршуми 105 headshots да дадам .
Овие маус-тестатура комбо за конзоли се срање, чиста емулација е тоа и не е воопшто како да користиш регуларен маус.
Да, тоа е точно. Ама па, од друга страна, не постојат толку игри за PC колку што можат да ти дадат конзолите. И тоа е еден тажен факт.Според мене со денешниве графички кој нудат многу можности, и со фактот што секој има компјутер апсурдно е да се купува конзола од аспект на перформанси. Не постои конзола што може да даде перформанси ко компјутер.
Друга работа, која ја читав уште во далечната 2003-2004...
Додека PC гејмерот гледа screenshots од игра во списание, тој се прашува - "Ејјј, дали ќе ми ја пушти играва, процесорот година дена стар, треба и нова графичка, а и рам...па па па, кој кур сега надградби пак"
А конзолашот гледа screenshots за игра и си вика "Ауууу ебење од игра, ебење графика, едвај чекам да искочи и да ја играм!"
Како што реков, тажно, ама вистинито.