Имам и јас идеја за јако уметничко дело да нацртам и насликам, ама немам појма од цртање, техники, уметност. Примени ја истата логика и за пишување, имам страшна идеја ама не сум способен да сврзам 3 реченици и немам појма што се стилски средства, метафори незнамшо.Дечки ми стигнаа од неколку членови предлог кој што и јас го мислев, па да ве прашам. За да може сите фотки да бидат некако инволвирани во оценувањето, може да направиме оценување на пример посебно за квалитетот на фотографијата, а посебно за идејата. Можда понекогаш мислиме еј супер е идејата, ама тапа е фотката, а некој друг топ изведена фотка ама ништо посебно не ти кажува.
На овој начин ќе треба да се објасне гласот малку повеќе, кој глас за што е даден, спремете се за повеќе коментари и повеќе пецкања
Сиба мамата сеа, ќе има појќе пецкања од фотографииНа овој начин ќе треба да се објасне гласот малку повеќе, кој глас за што е даден, спремете се за повеќе коментари и повеќе пецкања
Во тој случај, гласот мора да оди кај тој што би ти било позгодно да му одиш на гости, отколку кај тој што има фотка под конец Сериозно, да не комплицираме малку? Као, нема да се бројат тие гласови што нема да биде објаснето зошто се дадени?Се слагам, треба да се подели... пример Шутрак технички не е импресивна, но спонтаноста, што он прави во коузи домот е погодена... плус Станислав Лем.... додека Ацид има технички перфектна фотка, композиција, бои.... ама е толку се под конец, чисто, ко за кавр на списание, што бега од темата Коузи и мене би ми било незгодно да му отидам на гости, да не му упрљам нешто...