Предлог за филм со кратка рецензија

Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9

Кој сака да гледа филмови со боречки вештини, но бара нешто повеќе од само празно тепање, му го препорачувам овој филм.

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Sweeny Todd e so Johnny Depp i e mjuzikl i horor (2 vo 1), go gledav samo zatoa sto e so mojot omilen glumec ama ne e nesto naj naj, no koj go obozava Johnny neka go gleda:pipi:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Perfum. The story of murder
Можеш да објасниш зошто го препорачувапаш?
На пример - филмов ке му се допадне на оној кој ја читал книгата. Филмот зборува за љубовта, за алчноста и за ред други особини кои се среќаваат во секојдневниот живот, притоа опишани со неверојатни ефекти и музика.
Он топик - "Falco:Damn, we're still alive" - ако некој ја знае баладата на Falco - Jeanny, и добро познатиот хит Rock me Amadeus, обавезно да го погледне филмот за трагично загинатиот пејач.

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Deneska go gledav The other Booleyn Girl i filmot e stvarno mnogu dobar za onie koi sakaat istoriski filmovi onie so kralevi, kralici i slicno, a glumat Scarlet Johanson i Natali Portman:pipi:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Youth Without Youth (2007)

Обавезно гледање филмов!
Не разочарува ни најмалку, башка што буквално секој ќе се најде во него и ќе открие некоја своја карактеристика, феноменално дело на Франсис Форд Копола заедно со мистер Тим Рот како најглавен фраер

A Must See :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192

Обавезно гледање филмов!
Не разочарува ни најмалку, башка што буквално секој ќе се најде во него и ќе открие некоја своја карактеристика, феноменално дело на Франсис Форд Копола заедно со мистер Тим Рот како најглавен фраер

Баш добра препорака за филм, ќе тркнам до двд-тека и ќе го земам.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
И на мене ме заинтересира филмов, веќе се симнува, фала mans. :helou:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95

Обавезно гледање филмов!

го имам и се мислев дали да го гледам ама сеа веќе кога е препорачан го гледам :smir:

Член од
21 јуни 2007
Мислења
50
Поени од реакции
2
Nemoj brate sum go gledal i ne e dobar! Edi Mafri glumi, megjutoa glumi vampir i ima seriozna uloga koja spored mene e nesto kako eksperiment vo negovata kariera. Moja preporaka ti e: PULP FICTION ; FIGHT CLUB ; CITY OF GOD!!! Koj bilo od ovie da spustis nema da zazalis i se stvarno vredno za gledanje:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom