Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
848421877.jpg

Кој сака да гледа филмови со боречки вештини, но бара нешто повеќе од само празно тепање, му го препорачувам овој филм.

Sweeny Todd e so Johnny Depp i e mjuzikl i horor (2 vo 1), go gledav samo zatoa sto e so mojot omilen glumec ama ne e nesto naj naj, no koj go obozava Johnny neka go gleda:pipi:

Perfum. The story of murder
Можеш да објасниш зошто го препорачувапаш?
На пример - филмов ке му се допадне на оној кој ја читал книгата. Филмот зборува за љубовта, за алчноста и за ред други особини кои се среќаваат во секојдневниот живот, притоа опишани со неверојатни ефекти и музика.
Он топик - "Falco:Damn, we're still alive" - ако некој ја знае баладата на Falco - Jeanny, и добро познатиот хит Rock me Amadeus, обавезно да го погледне филмот за трагично загинатиот пејач.

Deneska go gledav The other Booleyn Girl i filmot e stvarno mnogu dobar za onie koi sakaat istoriski filmovi onie so kralevi, kralici i slicno, a glumat Scarlet Johanson i Natali Portman:pipi:

Youth Without Youth (2007)

MV5BMTgyNjIzOTY3MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjk0MjU3MQ@@._V1._SX281_SY399_.jpg

Обавезно гледање филмов!
Не разочарува ни најмалку, башка што буквално секој ќе се најде во него и ќе открие некоја своја карактеристика, феноменално дело на Франсис Форд Копола заедно со мистер Тим Рот како најглавен фраер

A Must See :)

Обавезно гледање филмов!
Не разочарува ни најмалку, башка што буквално секој ќе се најде во него и ќе открие некоја своја карактеристика, феноменално дело на Франсис Форд Копола заедно со мистер Тим Рот како најглавен фраер

Баш добра препорака за филм, ќе тркнам до двд-тека и ќе го земам.

И на мене ме заинтересира филмов, веќе се симнува, фала mans. :helou:

Обавезно гледање филмов!

го имам и се мислев дали да го гледам ама сеа веќе кога е препорачан го гледам :smir:

Nemoj brate sum go gledal i ne e dobar! Edi Mafri glumi, megjutoa glumi vampir i ima seriozna uloga koja spored mene e nesto kako eksperiment vo negovata kariera. Moja preporaka ti e: PULP FICTION ; FIGHT CLUB ; CITY OF GOD!!! Koj bilo od ovie da spustis nema da zazalis i se stvarno vredno za gledanje:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom