Предлог за филм со кратка рецензија

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
THE 40 YEAR OLD VIRGIN

Se zgaznav od smeenje, mnogu e dobro filmceto

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Само Акаша нека не ме напаѓа што го препорачувам ова бидејќи слабо гледам филмови :)

Во една друга тема раскажав што се случува во филмот, но еве пак:
одеднаш се наоѓаат неколку луѓе во една затворена куќа од каде што нема излез. Сите врати и прозорци се блокирани и кажано им е дека само 1 од нив ќе преживее и тој ќе добие торба со милион долари и ќе излезе од куќата. Тоа доведува до убиства и на крај ќе остане само една единствена девојка преживеана (таа прва што ќе се најде во куќата).
Девојката ја зема торбата и се упатува кон светлината кон излезот. Но всушност, таа не излегува надвор туку преоѓа во следно “ниво“ каде што ќе се соочи со уште 5-мина како неа кои држат торби во рацете и ја гледаат бледо. Гласот се слуша повторно и овој пат им вели дека оној што ќе преживее, добива 10 милиони долари.

Me_myself&I

THE GODDESS
Член од
27 ноември 2007
Мислења
70
Поени од реакции
1
btw, дали некој го гледал "Јас сум од Титов Велес"??
збор, два..

јас го иам глеано-не дека не вреди филмот,али многу е трагичен,ептен...три сестри од велес,али сите три судбина....и малце предугачко трае...мене лично ми се свиѓаше,не којзнае колку,али реакциите што ги слушнав на луѓево што седеа околу мене-не беа многу воодушевувачки,сите едвај чекаа да заврши,се туфкаа цело време,си глеадаа клипови на мобилен и така:uvo:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
јас го иам глеано-не дека не вреди филмот,али многу е трагичен,ептен...три сестри од велес,али сите три судбина....и малце предугачко трае...мене лично ми се свиѓаше,не којзнае колку,али реакциите што ги слушнав на луѓево што седеа околу мене-не беа многу воодушевувачки,сите едвај чекаа да заврши,се туфкаа цело време,си глеадаа клипови на мобилен и така:uvo:
A mozi da se najdi negde na internet?
Znaj nekoj

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114

Овој филм би препорачал да го одбегнуваат ПО СЕКОЈА ЦЕНА.
СЕРИОЗНО НИВО НА СРАЊЕ
+ Дебилниот Вејдер

Член од
2 февруари 2008
Мислења
94
Поени од реакции
3
Иначе препорана за добар филм
Let's go to prison (комедоја)

Член од
17 октомври 2007
Мислења
137
Поени од реакции
1
Samo sto go gledav Deja Vu, zakon e. gledajte go nema da se razocarate

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Само Акаша нека не ме напаѓа што го препорачувам ова бидејќи слабо гледам филмови :)

Во една друга тема раскажав што се случува во филмот, но еве пак:
одеднаш се наоѓаат неколку луѓе во една затворена куќа од каде што нема излез. Сите врати и прозорци се блокирани и кажано им е дека само 1 од нив ќе преживее и тој ќе добие торба со милион долари и ќе излезе од куќата. Тоа доведува до убиства и на крај ќе остане само една единствена девојка преживеана (таа прва што ќе се најде во куќата).
Девојката ја зема торбата и се упатува кон светлината кон излезот. Но всушност, таа не излегува надвор туку преоѓа во следно “ниво“ каде што ќе се соочи со уште 5-мина како неа кои држат торби во рацете и ја гледаат бледо. Гласот се слуша повторно и овој пат им вели дека оној што ќе преживее, добива 10 милиони долари.

супер е, еве и ја го препорачувам. ама морало да кажеш ли што ќе се случи? баш тоа е најинтересното, најнеочекуваното кога на крајот ќе влезе во друга иста куќа.
кога веќе знаете што ќе се случи:
инаку филмот има 2 краја. в некои земји на крај е прикажано како типката преживува си иде дома, а во други погоре наведениот.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Овој филм би препорачал да го одбегнуваат ПО СЕКОЈА ЦЕНА.
СЕРИОЗНО НИВО НА СРАЊЕ
+ Дебилниот Вејдер
Бада, не ми ја препорачуваш Џесика Алба :(

Ја сакаш само за тебе... ПРИЗНАЈ :)

Инаку, да препорачам и јас нешто
- Run, fatboy Run

Jaка комедија :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
bas sega go gledav national treasure 2 koj ne go gledal neka go gleda

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
"Sleuth" филмов мене искрено ми се допадна,ви го препорачувам :):)

Член од
7 март 2007
Мислења
197
Поени од реакции
12
Into the wild е одлична авантура, базирана на реален настан, се мрднав кога го гледав :)

Kajgana Shop

На врв Bottom