btw, дали некој го гледал "Јас сум од Титов Велес"??
збор, два..
A mozi da se najdi negde na internet?јас го иам глеано-не дека не вреди филмот,али многу е трагичен,ептен...три сестри од велес,али сите три судбина....и малце предугачко трае...мене лично ми се свиѓаше,не којзнае колку,али реакциите што ги слушнав на луѓево што седеа околу мене-не беа многу воодушевувачки,сите едвај чекаа да заврши,се туфкаа цело време,си глеадаа клипови на мобилен и така:uvo:
THE 40 YEAR OLD VIRGIN
Se zgaznav od smeenje, mnogu e dobro filmceto
супер е, еве и ја го препорачувам. ама морало да кажеш ли што ќе се случи? баш тоа е најинтересното, најнеочекуваното кога на крајот ќе влезе во друга иста куќа.Само Акаша нека не ме напаѓа што го препорачувам ова бидејќи слабо гледам филмови
Во една друга тема раскажав што се случува во филмот, но еве пак:
одеднаш се наоѓаат неколку луѓе во една затворена куќа од каде што нема излез. Сите врати и прозорци се блокирани и кажано им е дека само 1 од нив ќе преживее и тој ќе добие торба со милион долари и ќе излезе од куќата. Тоа доведува до убиства и на крај ќе остане само една единствена девојка преживеана (таа прва што ќе се најде во куќата).
Девојката ја зема торбата и се упатува кон светлината кон излезот. Но всушност, таа не излегува надвор туку преоѓа во следно “ниво“ каде што ќе се соочи со уште 5-мина како неа кои држат торби во рацете и ја гледаат бледо. Гласот се слуша повторно и овој пат им вели дека оној што ќе преживее, добива 10 милиони долари.
Бада, не ми ја препорачуваш Џесика АлбаОвој филм би препорачал да го одбегнуваат ПО СЕКОЈА ЦЕНА.
СЕРИОЗНО НИВО НА СРАЊЕ
+ Дебилниот Вејдер