Предвремено свршување

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Нормално на секој му се има случено да потфрли и да сврши порано (пр.една минута после стартот), али да свршам у гаки пред секс :nesvest:, е тоа не ми е јасно али добро секој со своите проблеми.

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Никогаш ми се нема случено ни па сакам да ми се случи.. Бљак..ебате срамот :D

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
батка.. види у суштина по срамота е да неможеш воопшто да свршиш него ли да свршиш пред време...
предвремено свршавање може да се случи и ако типот е преопседнат со девојката односно после долго изрцпно трчање конечно успеал да добие нешти и од возбуда може да се деси.. јбг тоа е тоа

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Нормално на секој му се има случено да потфрли и да сврши порано (пр.една минута после стартот), али да свршам у гаки пред секс :nesvest:, е тоа не ми е јасно али добро секој со своите проблеми.
во животот све може да ти се случи,свршување во гаќи,газ,п...а,нос,уши...све е тоа нормално...некогаш трае 30сек,понекогаш 1h...

ти изгледа слабо(никако) се сексаш,само ова:drk:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Е заради вакви нееби жените очекуват да ебиш ко багер секој ебен пат.

Па кај има поголем комплимент за жена од предвремено свршвање.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Е заради вакви нееби жените очекуват да ебиш ко багер секој ебен пат.

Па кај има поголем комплимент за жена од предвремено свршвање.
Поточно од ова здравје.
Ми се случувало, и најверојатно ќе се случува. Срамно? Воопшто не. По пауза од 10-15мин she gets the full package.

H

^HITMAN^

Гостин
батка.. види у суштина по срамота е да неможеш воопшто да свршиш него ли да свршиш пред време...
предвремено свршавање може да се случи и ако типот е преопседнат со девојката односно после долго изрцпно трчање конечно успеал да добие нешти и од возбуда може да се деси.. јбг тоа е тоа
За првиот болд не би се согласил. Ако неможеш да свршиш а работиш добро со алатот девојка ти ќе сврши 5 пати и ќе биде презадоволна. А ако свршиш предвреме што значи дека девојка ти не свршила - тогаш си го јадел срамот брат. Дури не ни ми се помислува да ми се случи таква работа поготово со некоја за една вечер, па другиот ден да ме раскаже на сите колку сум неспособен во кревет.Ја свршувам после саати па што? Девојка ми е секогаш презадоволна, и се гледа по лицето. Се надевам дека и девојките ќе ме поддржат во ова тврдење, впрочем тие и најдобро знаат.

Еј. Од каде толку сигурен бе брат, а? 80% од девојките глумат огразам или некогаш одглумиле. Дел од нив затоа што неможат да достигнат, дел за да не го навредат партнерот, дел за затоа што сексот им е досаден или не уживаат и сакаат да прекинат. Така да не биди сигурен толку.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Искомплексирани девици колку само провидно се истакнуват на темата :pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Ми се има случено брзо но не и во гаќи. Фала богу што ми се нема случено предвреме затоа што според мене има разлика брзо и предвреме, ако ми се случило предвреме како што ретко користам кондом ќе си бев татко:jaj:. Сепак брзото свршување најчесто се случува на почеток во времето на стекнување искуство, после тоа и првпат со некоја да ти е ќе научиш да се контролираш за да не свршиш брзо

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Нема проблем

Имав партнер кој ејакулираше прерано, но на почетокот!
Со текот на времето, како станувавме поблиски и љубовта меѓу нас растеше, тој стана по-опуштен, дури и покреативен и сексот беше супер!
За жал од други причини, сега не сме заедно, но сепак можам да кажам дека љубовта и довербата меѓу партнерите може да го решат проблемот-кој всушност не е ни проблем
Позз:smir:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Јас никогаш предвреме не свршувам, секогаш свршувам навреме...!

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Bolje predvreme, nego ic ( toj sto svrsuva predvreme, svrsuva i navreme hehehe :drk:)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Ја никад неам свршено пред време, чекам она да сврши едно пет шес шути па после јас!

Hija de la luna

my life is the love
Член од
28 октомври 2009
Мислења
29
Поени од реакции
1
прашањето што сакам да го поставам е малку надвор но сепак сакам мислење и знаење од повозрасни дали може да се остане бремена ако се има секс но не се свршува внатре?:icon_redf:icon_redf ке може да добијам одговор?

I

InF3cTeD

Гостин
прашањето што сакам да го поставам е малку надвор но сепак сакам мислење и знаење од повозрасни дали може да се остане бремена ако се има секс но не се свршува внатре?:icon_redf:icon_redf ке може да добијам одговор?
за прашањето обрати се тука

Kajgana Shop

На врв Bottom