Мит. Главната доблест на сунетот е подобрена хигиена, а со тоа и заштита од болести. Времетраењето на ерекцијата нема врска со тоа дали главичката ти е „гола“ или неКолку што читав за сечењето.. Сечете го односно сунет и ќе издржувате подолго.
Па направи некоја чашка аператив само не претерувај, имај доолга предигра за да се опуштиш, и вежбај редовно со тек на време ќе имаш подобри перформанси.Еве едно конкретно прашање можете и барање совет да го наречете зошто тоа и е уствари .
Кажете ми лек за од прв пат да не се сврши препрзо ама да не се тие durex - performa, тоа за пред секс некако малце ми е чудно :nesvest:.
BTW Веќе коа се спомнаа кондоми дај препорачајте.
Перформата се речиси пласибо кондоми, значи те фураат дека ќе издржиш подолго и издржуваш. Да точно е дека имаат некојси анестетик али ипак све е до човекот.Еве едно конкретно прашање можете и барање совет да го наречете зошто тоа и е уствари .
Кажете ми лек за од прв пат да не се сврши препрзо ама да не се тие durex - performa, тоа за пред секс некако малце ми е чудно :nesvest:.
Можеш или со некоја чашка алкохол или за време на сексот да мислиш на нешто друго што за мене е малце дебилно тоа но се е до мозокот,али мој совет ако свршиш пребрзо иди на второ полувремеЕве едно конкретно прашање можете и барање совет да го наречете зошто тоа и е уствари .
Точно така алхохолот брка работа но целата работа е до мозокот па ако се земе во предвид алхохолот тој делува на мозокот и тоа значи дека или добро ќе си го истренирате мозокот или ќе одите на варијанта со алхохол. НО тренингот е најважен!Можеш или со некоја чашка алкохол или за време на сексот да мислиш на нешто друго што за мене е малце дебилно тоа но се е до мозокот,али мој совет ако свршиш пребрзо иди на второ полувреме
Епа еве ти еден лек кој ти препорачувам да не го користиш , освен ако ептееен ти е толку битно да се покажеш. Пробај со еден тромадол, за резултатите не се секирај, само не ти препорачувам да одиш на оваа варијанта, пошто кој те знае може и на тоа да се навлечеш и само на тромадоли да си го практикуваш сексот . Ако не, ти преостанува the good old , или пак пробај немој да јадеш ништо едно 24 саата или пак отиди и неспиен, тука автоматски си поистоштен и ја немаш таа предиспозиција да свршиш брзо, само не е тој филингот. И на крај краева немој толку да се замараш со тоа како ќе биде, зошто така можеш да згрешиш некои работи уште пред да почне сексот.Еве едно конкретно прашање можете и барање совет да го наречете зошто тоа и е уствари .
лол овоа дефинитвно не. Неколку пати сум пробал и неможев да мочам не многу долго но доволно долго време за да знам усте еднаш не.Епа еве ти еден лек кој ти препорачувам да не го користиш , освен ако ептееен ти е толку битно да се покажеш. Пробај со еден тромадол, за резултатите не се секирај, само не ти препорачувам да одиш на оваа варијанта, пошто кој те знае може и на тоа да се навлечеш и само на тромадоли да си го практикуваш сексот . Ако не, ти преостанува the good old , или пак пробај немој да јадеш ништо едно 24 саата или пак отиди и неспиен, тука автоматски си поистоштен и ја немаш таа предиспозиција да свршиш брзо, само не е тој филингот. И на крај краева немој толку да се замараш со тоа како ќе биде, зошто така можеш да згрешиш некои работи уште пред да почне сексот.
нема овде да најдеш... се се само теоретски филозофки... дури и да се согласи некоја (што е крајно теоретски, практично е невозможно) нема да добиеш многу искуствоTrenig zvuci nekako najdobro od site ovie opcii .Ima nekoj volonterki :pos2:
нема овде да најдеш... се се само теоретски филозофки... дури и да се согласи некоја (што е крајно теоретски, практично е невозможно) нема да добиеш многу искуство
да пробаш сам