Прв приватен универзитет - Европски универзитет

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
mans се преучи многу за 2 години:pos:

Добредојде и од мене, убаво да ти поминат студентските денови, а тука верувај најубаво ќе ти поминат, се што треба да знаеш ќе знаеш и супер ќе ти е.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
mans се преучи многу за 2 години:pos:

Добредојде и од мене, убаво да ти поминат студентските денови, а тука верувај најубаво ќе ти поминат, се што треба да знаеш ќе знаеш и супер ќе ти е.

Па не се преучив де, ете го одговорот :baeh:

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
кој од вас ќе ми даде тура низ универзитетот?
се запишав на банкарско-финансиски и даночен менаџмент
и стан си најдов во буњаковец.
абе за мерак.
едвај чекам да почнам
Welcomeee:)јас сум на тој смер сега ќе сум втора не ми беше ич тешко учев повеќе пред колоквиум и пак постигнував и имав 10 и 9 најмногу се шетав ама кога учев озбилно си ја фаќав работата.Само немој многу да очекуваш да си правеш филмови така онака:helou:оти не е баш како што се зборува на ТВ ќе видиш сам во главно јас сум задоволна само што многу пари ти зимат семинари,картички па разни други глупости ама семинар не с еиспушта најубаво е:baeh:Ако ти треба нешто да прашаш тука сум.Позззз

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Има ли некој кој ќе се запишува на стоматологија на Европскиот?

Член од
31 март 2008
Мислења
2.581
Поени од реакции
1.885
Welcomeee:)јас сум на тој смер сега ќе сум втора не ми беше ич тешко учев повеќе пред колоквиум и пак постигнував и имав 10 и 9 најмногу се шетав ама кога учев озбилно си ја фаќав работата.Само немој многу да очекуваш да си правеш филмови така онака:helou:оти не е баш како што се зборува на ТВ ќе видиш сам во главно јас сум задоволна само што многу пари ти зимат семинари,картички па разни други глупости ама семинар не с еиспушта најубаво е:baeh:Ако ти треба нешто да прашаш тука сум.Позззз
благодарам на поддршката нинанајна

планирам вредно да си учам, а ако се расипам...
отидов јабана :pos2:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Еј ај некој поупатен да ми одговори, но само ако се сигурен дали навистина ов оваа година ќе започне со работа и Факултетот за Стоматологија на Европскиот универзитет, и дали се опремува нешто?

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Се очекува успешен старт за тој факултет, се опремува просторот на печатница Цетис и таму ќе се изведуваат вежбите. За подетално јави се на студентски и прашај, бројот ќе го најдеш на интернет страната на Универзитетот.:helou:

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Aлкохол и ебење секоја вечер.
Зависи кој како го подразбира тоа, не мора да навредуваш на мене ми е најубаво оти сите сме заедно се дружиме и повеќе можеш да се запознаеш а има такви кој само заради тоа одат со го кажа

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Не сакав да навредам некого. Океј, има и такви што пијат Цедевита и играат карти по собите.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.910
Поени од реакции
50.602
Не сакав да навредам некого. Океј, има и такви што пијат Цедевита и играат карти по собите.

мхм.. да си викаат професори :)

мада и они имаат по една асистентка за керела праење :)

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Не мора тоа цинички да го кажеш пијат цедевита и играат карти не се само тоа прави има еден куп добри работи шо може да се прават да си поминеш најубаво, знам дека има секакви пред мои очи сум гледала шо се правеа кураванте и после ко ќе се вратат во Скопје како ништо да не било

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Па нели има такви, ете викаш пред твои очи. Зошто да не го кажам цинички тогаш? Ако не се пронаоѓаш меѓу таквите, незнам што се буниш.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Нема тема за ФОН, па да прашам овде, учи некој од форумов на ФОН?

Kajgana Shop

На врв Bottom