mans се преучи многу за 2 години
Добредојде и од мене, убаво да ти поминат студентските денови, а тука верувај најубаво ќе ти поминат, се што треба да знаеш ќе знаеш и супер ќе ти е.
Welcomeeeјас сум на тој смер сега ќе сум втора не ми беше ич тешко учев повеќе пред колоквиум и пак постигнував и имав 10 и 9 најмногу се шетав ама кога учев озбилно си ја фаќав работата.Само немој многу да очекуваш да си правеш филмови така онака:helou:оти не е баш како што се зборува на ТВ ќе видиш сам во главно јас сум задоволна само што многу пари ти зимат семинари,картички па разни други глупости ама семинар не с еиспушта најубаво е:baeh:Ако ти треба нешто да прашаш тука сум.Поззззкој од вас ќе ми даде тура низ универзитетот?
се запишав на банкарско-финансиски и даночен менаџмент
и стан си најдов во буњаковец.
абе за мерак.
едвај чекам да почнам
благодарам на поддршката нинанајнаWelcomeeeјас сум на тој смер сега ќе сум втора не ми беше ич тешко учев повеќе пред колоквиум и пак постигнував и имав 10 и 9 најмногу се шетав ама кога учев озбилно си ја фаќав работата.Само немој многу да очекуваш да си правеш филмови така онака:helou:оти не е баш како што се зборува на ТВ ќе видиш сам во главно јас сум задоволна само што многу пари ти зимат семинари,картички па разни други глупости ама семинар не с еиспушта најубаво е:baeh:Ако ти треба нешто да прашаш тука сум.Позззз
Aлкохол и ебење секоја вечер.ама семинар не с еиспушта најубаво е:baeh:
Зависи кој како го подразбира тоа, не мора да навредуваш на мене ми е најубаво оти сите сме заедно се дружиме и повеќе можеш да се запознаеш а има такви кој само заради тоа одат со го кажаAлкохол и ебење секоја вечер.
Не сакав да навредам некого. Океј, има и такви што пијат Цедевита и играат карти по собите.
Не мора тоа цинички да го кажеш пијат цедевита и играат карти не се само тоа прави има еден куп добри работи шо може да се прават да си поминеш најубаво, знам дека има секакви пред мои очи сум гледала шо се правеа кураванте и после ко ќе се вратат во Скопје како ништо да не билоНе сакав да навредам некого. Океј, има и такви што пијат Цедевита и играат карти по собите.