Прв приватен универзитет - Европски универзитет

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Член од
18 април 2007
Мислења
18
Поени од реакции
2
Me interesira, ako mozi nekoj/sekoj da mi kazi, so mislite za postdiplomski studii po informatika na istoimeniot fakult..zanci kolku se kvalitetni , so glas go bie niz drzavata i tn
blagodaram odnapred :)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Одат на постдипломски на Европски, се интересираат и за тоа. Универзитетот вложува во информатиката. Можеш да се запишеш нема да се разочараш.

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Мозе некој поинформиран да ми каже кога е последниот рок за аплицирање т.е до кога траат уписите на Европскиот

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
До 15 септември најкасно:helou:

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Има постдипломски во овој факултет?
Ме интересират француски јазик и италијански јазик
И дали е можно да смениш професија, пример: јас дипломирав француски и италијански па сакам мултимедија, анимација и компјутерска графика ...има такво нешто и можност? На мојот факултет има...но сакам да се вратам во Македонија, ако видам нешто интересно.
Сполај ви!:back:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Има мултимедија и графика во склоп на информатика. Може да се запишеш на постдипломски.:helou:

Член од
18 април 2007
Мислења
18
Поени од реакции
2
i sega nikoj so nikoj ne se razbra.....:)
ima tuka nekoj da mi kazi za informatika master na ovaj evropskio ?
ako ima ke mu bidam mn blagodaren

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Има мултимедија и графика во склоп на информатика. Може да се запишеш на постдипломски.:helou:
Убаво што има а може вака дека јас сум со филолошка диплома..т.е. ке бидам до еден месец?
И колку парички да соберам?
Дај некој сајт да прочитам!
ПоЗдраФ!!!:helou:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
www.eurm.edu.mk тоа е сајтот на Универзитетот.
Не пишува колку пари што како, ама незнам сега ти неможеш да го фатиш рокот за попуст што е и тогаш ќе платеше 3000 евра за 2 години. А сега ќе платиш 4000 евра за 2 години. Се плаќа на рати и има некои олеснителни работи што ќе ти ги кажат на студентски ако се јавиш или отидеш да прашаш, работат до 4-5.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
Не пишува колку пари што како, ама незнам сега ти неможеш да го фатиш рокот за попуст што е и тогаш ќе платеше 3000 евра за 2 години. А сега ќе платиш 4000 евра за 2 години. Се плаќа на рати и има некои олеснителни работи што ќе ти ги кажат на студентски ако се јавиш или отидеш да прашаш, работат до 4-5.
Да се плаќа на 2 рати или преку кредит од банка, прво уплаќаш 500евра па од ко ќе се запишиш уште 1000.

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
а да не знае некој кај се оди во првата година на семинарски ??

Kajgana Shop

На врв Bottom