Прв бакнеж

Член од
22 ноември 2005
Мислења
5
Поени од реакции
0
prviot baknez.. bev na gosti kaj bratuced mi vo drug grad i se zapoznav so tipcevo.. bese moja generacija mislam.. da, bese ligavo.. ;)))) ama mi budi ubavi spomeni..

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Хм....нова година во шесто оделение. Кај братучед ми дома, она со него во клас т.е. една година постара од мене. На почетокот ми беше страв да ја пољубам, ама после тоа ми пројде и се жвалевме така до крајот на вечерта.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
првиот цмок у уста беше во петто..беше со еден другар и пред да се деси било шо ме праша богата си?реков да:pos: и ме цмокна,а првиот пољубац ми беше во седмо за нова год,со "дечкото" ...некако не беше ко шо замишљав:raz: ,али со тек на време и пракса се подобри(вме):icon_lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Acid напиша:
Во 7-мо одделение на лизгалиште со девојката што имаше најголеми цицки во одделение.
Да се цитирам и надополнам. Не беше како што очекував.
Имав трема и пошто стоевме на мраз, онака нестабилен, којзнае кај сум бацувал... :wink:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
vo 6to oddelenie so edno dete od skolo...
bese super, i od 6to do 8mo celo vreme bevme zaedno :)
prviot baknez go pamtam kako najsladok istovremeno:)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
осмо негде, со девојка една година помала од мене, на роденден кај другар (=

Член од
25 август 2005
Мислења
59
Поени од реакции
9
прв бакнеж ми беше со комшиката од каршија, и то имавме ја шест а она пет и пол годинки, и затворивме врата на скалите кај мене у зграда и замижавме...ЦМОК
детски работи
а стабилно лапање и драпање со роспијата од клас у основно пред да созреам и да имам чувства кон девојките

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Првиот бакнеж ми беше на 11-12 години..
Се се деси брзо и не беше ништо посебно.
Детето ми беше другар, кој сега оди со една моја другарка.:icon_lol:
Мислам дека ми се лошеше затоа што тој не се бакнуваше убаво, тоа денес го кажува и другарка ми.:pos: Со вториот бакнеж се веќе беше поинаку.:wink:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
одамна беше негде у основно убавко ми се виде затоа го повторив и повеке пати:pos:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
odamna beshe toa....u osnovno na polu matura...so skolski koga se vrakavme doma od proslavata..me isprati do zgrada pocnav da se kacuvam po skali i uste se sekavam vikna po mene .....vrati se imam nesto za tebe....i kako sto doagav nakaj nego se strcna me gusna silno me bakna direktno vo usta (kako ja pogodi i jas neznam) i pobegna bez zbor da kaze...ne da bev zbuneta...ne se nadevav toa da se sluci..ne mi se javi nitu dojde kaj mene edno 3 nedeli...begase kako poparen...i eden den dojde da mi se izvini...saltko od nego...ama taka mu doslo i neznael kako da mi kaze deka me saka...posle tri meseci zamina za nov zeland i taka :icon_lol: sega chatame ama koga i da ni tekne na toa se kineme od smeenje

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Allita напиша:
odamna beshe toa....u osnovno na polu matura...so skolski koga se vrakavme doma od proslavata..me isprati do zgrada pocnav da se kacuvam po skali i uste se sekavam vikna po mene .....vrati se imam nesto za tebe....i kako sto doagav nakaj nego se strcna me gusna silno me bakna direktno vo usta (kako ja pogodi i jas neznam) i pobegna bez zbor da kaze...ne da bev zbuneta...ne se nadevav toa da se sluci..ne mi se javi nitu dojde kaj mene edno 3 nedeli...begase kako poparen...i eden den dojde da mi se izvini...saltko od nego...ama taka mu doslo i neznael kako da mi kaze deka me saka...posle tri meseci zamina za nov zeland i taka :icon_lol: sega chatame ama koga i da ni tekne na toa se kineme od smeenje
Можда он пишува смајлија ама знај дека длабоко во себе се гордее на тоа што го направил и му е криво дека ти не си му возвратила на бакнежот!

Член од
14 декември 2005
Мислења
6
Поени од реакции
0
Беше прилично одамна меѓутоа се сеќавам дека после него се смеев и раскажував на сите другарки како ми било и кажував дека е неверојатно добро:pos:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Neznam!Mislam deka bese mn extra.A za toa koga bese bas i ne se sekavam bidejki bese mn odamna!!!

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
prv baknez.....

prv baknez???sesto za sedmo.Lele uzasno,ama za se ima prv pat neli taka???tipot bese ok!on bese 2god i po iskusen:lud: a jas sramezlivo,malo takvo neznam sto da pravam,i treskam nekoj gluposti BRUKI!ama i toa bidna:kickbox:

Kajgana Shop

На врв Bottom