Прв бакнеж

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Dimitarc напиша:
Можда он пишува смајлија ама знај дека длабоко во себе се гордее на тоа што го направил и му е криво дека ти не си му возвратила на бакнежот!

:icon_lol: nemav vreme veruvaj...toa beshe bacuvam i begam...pa sto saka neka se sluci :pos:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Мојот прв бакнеж се случи на илинден кога имаф 17 мислам години. Излегов колку да не умрам од досада пред телевизор, и стоејки во кафич ми пријде една девојка и ми покажа една девојка и ми кажа дека се вика Ивана. И стоефме во кафичот и правефме муабет онака за запознавање и решив да ојдеме до школскиот двор. И таму седефме на клупа. И се бакнафме.
Еве и после 5 години сеуште не сум сретнал девојка што подобро се бакнува од неа.

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
bevme vo Burgas na odmor so edna grupa od delcevo. i si sedevme vaka do sabalje. prvo resivme ke go cekame izgrejsonceto, a toa izleze na drugata strana a nie cekavme na pogresnata, posle otidovme na edna klupicka nadvor. prvo ne ispokasaa komarci i ne napravija rende, a posle vaka malku "romanticno" se obidov da ja baknam....i kako sto se priblizuvav do nea....me fati ГРЧ na nogata i padnav na nosot. posle toa si otidov vo sobata i "zaspav". toa bese moeto prvo ljubovno iskustvo. :)

Fir_Maked

Koj ne me saka negov problem!!!
Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Na 13 godini i si pomisliv u sebe: Ej interesna rabota, aj pak.

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
Женска прв пат фатив у петто. А првпат се „залапавме” у шесто. Добри 9 месеци најлудо шо праевме беше гушкање. Срамежлив шо да праам.
За да не ме заебаваат другарите ги лажев оти сум ја дотепал од лапање. И толку ги лажев шо дури и јас си поверував. И кога ја бакнав прв пат, ко да сум ја лапал стопати. Ептен заебана ситуација. После, за сексот не лажев веќе. :)

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
o kjuti ne zboruvaj, jas ne se sekavam na prviot baknez, zasto vekerta koga se "fativme" ne se zalapavme :( mali sme si bile po 15godini :) i toa si bevme bliski kao brat i sestra ama ete koga dojde vreme za toa, sramot ne nadvladea, i poslem toa ne go pametam mojot prv baknez :( ali i ponatka so nego ne bese ubavo, on neiskusen + ja neiskusna=neiskusni :) ali sega... e sega se sekavam na prviot baknez so mojot segasen a toa bese pred 2godi. i bese superrrrrr i uste e superrrrrrr-ludooo !!!!!!! LOL!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Koga tocno bese ne pamtam bas,ama celiot se tresev i oti bese zima se pravev deka mi e od ladnoto.A izgleda imav 14-15 god.

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Shotuku zavrshif 6to odd, 12 god bef. Doznaf deka sum mu se svigjala na tipot ushe od mnogu odamna i befme izlezeni u eden kafic i on me vikna nadvor. Sedefme pokraj kejot delkafme muabet edno saat vreme i na krajot on me zalapa, a ja si sedef so otvorena usta i otvoreni oci i zjapaf na prazno posho ne znaef sho da praam...a on siromaf si vrti so jazikot ko da nema utre. Ali slatko beshe sepak, epten nevino. Togas si mislef koj znae shto sum napravila sum ja otkrila Amerika, a sega koa ke mi tekne smesno mi e. I ushte si se muvam so tipot eve vekje 4 godini chat pat si se muvame. Znaci sepak ostanalo neshto od toj prv baknez ;)

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
mnogu luge mi kazale prviot baknez i bil losh odvraten neubaf nevkusen mene pa mi beshe mnogu interesen i ke se sekavam uvek na toj baknez i na devojkata koja sea e daleku nekade u rusija ili neznam kade

Kajgana Shop

На врв Bottom