Прв бакнеж

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
6to ili 7mo odd.. Igravme edna igra ko ljubovno sise ali ne bese taa druga bese. I togas mi se padna da se bacam so edna devojka i bidna i nekako ne mi bese kuznaj so.:party3:

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Прв бакнеж, нормално не бил најслаткиот (тренингот си го прави своето) ама ќе го памтам по девојчето...значи 7 одд позади школо после часови или на физичко кој памти до толку ама ок беше

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
The`bItCh напиша:
Не е така.
Прв е ама најгаден.
секој искрен бакнеж е сладок,
на првиот бакнеж се радував ко циганче на цреша, многу повеќе него коа изгубив невиност

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
prviot baknez bese ne znam ...ne ni osetiv kakov bese od premnogu vozbuda:):):):)

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Ја беф 6то одделение и многу се сакафме со едно девојче што учеше со мене.И така,мојот најбооље другар ми среди работа(пошо ја беф пи*ла наравно) и отидовме у лифт?!?!?! и се пољубифме.Идев со нејзе цело 6то одделение и после раскинаф.
Иначе првиот пољубац ми беше гаден али со тек на време магистрирав.Денес,после 3 години уште не сум го заборавил првиот пат и нема ни да го аборавам!хаха

glufce

French Toast
Член од
15 јануари 2006
Мислења
827
Поени од реакции
8
8mo oddelenie do kontenjerot pozadi skoloto... izligavena do kolena, abe romantika :icon_neut

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
znam deka bev premnogu vozbudena i celo vreme mislev na toa:LELE PA JAS SE BAKNUVAM!ko mala celo vreme mislev deka ke se baknam prv pat so nekoj so ke go sakam mnooogu,ama toa izleze epten netocno:) !ne mi bese ic gadno,vsusnost mi bese mn slatko i sega da mi dojde deckoto pak bi go povtorila..samo nema da bide prv!!NIKOJ SLEDEN NE E KAKO PRVIOT!

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
: Ako baknuvanjeto e samo dopiranje na usnite, togash nema da mozhe da ni gi dopira srcata i da ni gi povrzuva dushite.

I zatoa e bitno da se sekavame na prviot baknez.:wub:
[Eдитирано од модератор: Те молам не пишувај со црвени букви]

Donatello

Нинџа желка
Член од
18 јануари 2006
Мислења
58
Поени од реакции
0
Беше одамна, се сеќавам дека седевме на клупа во парк, зборевме глупости (претежно јас) околу пола саат, и на крај се полапкавме 15 секунди и толку.

Не ми беше јасно дали треба да и ги допирам забите со мојот јазик и дали треба да биде толку мокро. :icon_roll

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
е за се има прв пат али зависи кога не боли

уф јас не се сеќавам кога беше тој ден али се сеќавам дека бевме сами јас и таа и дека седевме на клупата во парк одма кај езерцата и добри 4 саата седевме така гушнати и целото време си зборевме шо ни се свиѓа а шо ни е заедничко и на крај мммммммммммм се случи тоа па идевме заедно едно година и 4 месеци од 6 до 8 одд и тоа

али сепак беше нешо многу добро

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
prviot baknez-najubav baknez do sega!

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
prviot baknez bese na 14god ama bese mn ubavo,i ic ne mi bese gadno i razligaveno kako so gledam deka nekoi pisuvale:je:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
M.C. напиша:
prviot baknez-najubav baknez do sega!
Првиот бакнеж е најубав, само кога стапуваш во врска со некој кој знаеш дека те сака а и ти него..:icon_lol: а тој нај-нај-најпрв бакнеж воопшто не е убав.

Kajgana Shop

На врв Bottom