Прв бакнеж

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Можно е да беше на 15-16 години, и тоа бидејки секогаш сум многу повисок од девојките, си го шинав вратот. Помалку клечев, и лугето што гледаа се смееја:pos2::pos2:

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Sedmo nekade letoto.So drugarka mi imavme simpatii koi isto bea najverni drugari,malce bevme ko zbesnati site,ama bevme decista nedodelkani,pa ni se prostuva.:icon_lol:
Anyway,edna vecer trebase da se fatime,barem taka se dogovorivme so drugarkava.Se razdelivme,taa so drugar mu,jas so nego i bidna so bidna.Baknezot kako baknez ne bese nisto posebno,ustvari ne mi se dopadna,ama aj izdrzav nekako.Najjako bese so posle drugarka mi mi veli deka taa ne se fatila,nesto ova ona...:nesvest:Ke ja otepav,i vikav deka me zafrknala gadno,a taa vlese deka nemalo vrska so jas sum se fatila,a taa ne ,po nekoe vreme i taa...Ama neeee:nenene:,jas rabotam po dogovor,strogo profesionalno, pa vo toj moment donesov ekspresna odluka drugiot den da mu raskinam.:pos2:

I voedno toa bese najkratka vrska sto sum ja imala vo zivotov i daj boze ke ja imam.:kesa::pos:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Крајот на 6то одд почетокот на 7мо бев на одмор во Грција.. со една србинка која ја знаев поодамна и не беше лош бакнежот.. супер беше и до ден денес имам контакт со девојката :).

Член од
10 август 2008
Мислења
7
Поени од реакции
1
na 13 godini kaj edno igraliste i potoa imavme vrska 8 meseci no prekinavme bidejki jas go izneveriv :baeh::baeh::baeh:

Член од
16 август 2008
Мислења
26
Поени од реакции
1
I mojot baknez malce zadocni.. 14godini kaj mene u vlez, me poprakase do doma.. Navistina smesno iskustvo, ne znaev sto treba da pravam so jazikot, pa samo ja cuvav ustata otvorena i se smeev kako luda.. barem prvite 5-10min posle bese super :kesa::pipi::pos2::vozbud::smir::back::wink:

Член од
16 август 2008
Мислења
26
Поени од реакции
1
btw se uste odam so tipot, imavme raskinato 8 meseci, ama sega bez raskinuvanjeto treba da pravime 2god. i 2 meseci :)

^182^

The New Girl
Член од
12 јануари 2008
Мислења
77
Поени од реакции
25
na 14 god. ...smeski, znam posle baknezot jako se iznasmeav :P

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Првиот Бакнеж во 6 одд.У маалото на едни скали ме Бакна Прва па Адреналинот ми се КАЧИ...:vozbud::vozbud::vozbud:Потоа 1 год луд бев по неа !!Со че првиш МЛАДОСТ ЛУДОСТ:nesvest::nesvest:

Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
Интересна тема ако ви се веруе сите постови ги прочитав :wink::wink:

Иначе мене прв бакнеж пето накај шесто со стара симпатија петочки на скали позади едни баракички :wink:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.434
Поени од реакции
25.351
Море првиот бакнеж ко за најубав сите мислет да го рачунет.
Ама јас на типката во тоалет ја однесов, то копат ние се муваме. И уште го памтам тој прв бакнеж.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
у задње време си прав ам да се осеќам дека секој бакнеж ми е прв... па супер ми е.. немам носталгија кон стварно првиот

Kajgana Shop

На врв Bottom