Прв бакнеж

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Бев шесто исто и тој, се "шмекавме" подолго време, а место на злосторот беше мојата училница - бев дежурна тој ден, и додека другите беа на физичко тој ја искористи ситуацијата, дојде и се случи тој фамозен прв бакнеж ( иначе ни беше прв и на двајцата :pipi: )

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
Vo 5to
na skolska zabava
toj bese postar 2g. taka da toj sto tonese od sram bev jas(naredniot den):kesa:

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Во петто одделение со комшијата .И јас и човекот тотални лаици и вртиме глави, јазици и се туркаме со носевите, ама ајде помина.Ден денес го памтам секој миг на тие пусти скаличките во Капиштец, а и мојата зачудена фаца кога ја видов баба ми како ме гледа од прозор и потоа дома одма лекција.:pipi:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
во шесто одделение со погрешна личност. Каков блам. Бев многу љубопитна. хихихи:pipi:

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
кога имав 12 години у гаражи се криевме и џвакав мастика од јаготка... аххх, спомени:pipi:

Член од
27 октомври 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
Jas 12, toj 13 vo park, 15 pati se promarsivme so glavite i na kraj voopsto ne bese tolku filmski kako sto go zamisluvav, mnogu ligavo i so zabi taka da doma odma otidov da mijam zabi. Posle 2 godini - popraven i iskustvoto se isplaka.

Wolverine-X

|>Kryptonite<|
Член од
11 октомври 2008
Мислења
23
Поени од реакции
3
Кога бев на одмор летото после 7 одд се запознав со едно девојче кое исто така заврши 7 и се дружевме доста добро. Тогаш првпат во животот чувствував нешто кон некое женско дотогаш само симпатии имав и отидов кај неа и кажав дека е многу слатка и тогаш се случи the first kiss :pipi:

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Uh najbezveze nesto se cudev sto im e na ovie vozrasnive so se trasniraat vaka po filmovi kao demek bog znae sto e...ali 2 bese nesto drugo.

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Почеток на прва година средно
:) Убаво чувство...
Знам само дека кога ме бакна си помислив :"Ooоп еве нешто ново"

:back:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Уште во градинка падна првиот бакнеж уста на уста :pos:
А ако е муабетот за првиот со јазик, тогаш на 17.

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
првиот бакнеж во уста ми беше со еден многу добар дургар во 7одд мислам дека беше сите мислеа дека идеме и ние за инает се бацивме пред нив али онака обично,вистинскиот бакеж ми се случи во 8 со еден србин и на двајцата ни беше прв пат ама он беше некако по здрвен ја се праев дека знам по нешто:pos2:

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Седмо за осмо, лето, на една забава. Онака, од љубопитност. Не беше ништо посебно. Ми беше многу лигаво, и не знаев што толку се трескаат за тоа. Ме разлигави цела, типов имаше стварно многу голема уста:pos2:. Ама не ми беше кој знае што посебно.

word

Експресија...
Член од
2 октомври 2007
Мислења
298
Поени од реакции
3
Прв бакнеж коа бевме помали на ексурзија во Скопје тоа ми беше најдобро!
И потоа на ексурзија во Крушево ама во Скопје на оваа беше најдобро:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom