Прв бакнеж

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
7-одд во црна гора на плажа у 07:18 четврток сунчано време со мал поволен ветер

Troublemaker

Guilty as Charged
Член од
1 септември 2008
Мислења
76
Поени од реакции
0
7 одд на екскурзија ццц се сеќавам не знаев што да правам :pos2: кај да ги ставам рацете што всушност да правам со јазикот али добро беше ...

Член од
22 септември 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Зима и -70 степени. Јас сум пред мојата куќа и чувствувам допир на моите усни. Рацете ми се во џеб зошто во тој момент заборавам дека имам раце. Јес да типот ми стана дечко по една година па не е чудно зошто чекал толку време:kesa:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Се у 7-мо децава еј....у наше време не бевме толку напредни :nesum: тек у средно тоа :jaj:

Член од
31 август 2008
Мислења
47
Поени од реакции
1
Awwwwwwwwwwwww..... xP

pa mislam deka beshe periodot po zavrshuvanje 8-mo i po4etok na 1-va god. (leten raspust)

sepak "najstrashno" beshe toa shto mislev deka mom4eto ke znae da se baknuva a na mene mi ostanuva samo da gi pravam istite raboti shto gi pravi i on t.e da go povtoruvam....Ali mi prizna deka i jas sum mu prva devojka....:back:

taka da jas go napraviv prviot cekor zatoa shto ne sum sramezliva i go napraviv toa kako shto mislam deka treba i sepak ne ispadna tolku *Sckary* :smir:

sepak jas ne bev taa shto prizna deka ke mi bide prv....:kesa:

Се у 7-мо децава еј....у наше време не бевме толку напредни :nesum: тек у средно тоа :jaj:

heheh.....
Im vrijat hormonite :wink:

Член од
23 септември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
0
prv baknez vo osmo se edno devojce od moja naselba pokraj kej na vardar malce romanticno jas sakav ona sakase i se desi malce ligavo so ogled dvajcata neiskusni ali po toa so sum devica ne samo u horoskop :wink: sakam sve da e pedantno ona koga me zalapa jazikot pocna da i leta nadvor od mojata usta ali bese ok za pedantnosta koga ke vidam nekogo nosi sve vo crno oblecen i ima bel konec ili vlakno od kosa ednostavno moram da go izvadam me nervira :toe::wink::wink:

Член од
17 септември 2008
Мислења
41
Поени од реакции
0
Леле децава еј па ја во основно со нинтенда, плај статион ова онаа. види ти

Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
Јас бев шесто одделение,а она осмо...Си седефме кај мене дома т.е она лежеше а јас седев на комјутер. (иако беше поголема од мене 2 години се однесувавме како да сме врсници) и ми рече дека било ладно, отидов ја гушнав...после ми рече да ја префрлам едната нога врз нејзината пошо уште и студело :) направив како што сакаше и кутевме едно 2,3 минути..на комјутер ја имафме пуштено песната од брајан адамс: everything I do I do it for you.Она некако ја изврте главата накај мене и ме залижа...се лижевме може 40,45 минути и кога зафршифме само ја гушнаф и си заспавме :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.526
Јас бев шесто одделение,а она осмо...Си седефме кај мене дома т.е она лежеше а јас седев на комјутер. (иако беше поголема од мене 2 години се однесувавме како да сме врсници) и ми рече дека било ладно, отидов ја гушнав...после ми рече да ја префрлам едната нога врз нејзината пошо уште и студело :) направив како што сакаше и кутевме едно 2,3 минути..на комјутер ја имафме пуштено песната од брајан адамс: everything I do I do it for you.Она некако ја изврте главата накај мене и ме залижа...се лижевме може 40,45 минути и кога зафршифме само ја гушнаф и си заспавме :)

6то одд бе? цццц колку сте тоа вие напредни, кај сум смеела во шесто одд машко дома да донесам па уше да си заспиеме... ах вашите години се сосем други него моите генерации... јбга:pipi:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
игравме љубовно шише позади зграда
јас бев 4то одд
и мене ми се падна најдебелата и најгрдата типка у цела зграда, закон, никоаш нема да го заборавам

Р.Ѕ. не болеше

Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
Lusi Lu, jas bev 6to odd a devoj4eto beshe 8mo..zna4i ne bese ona 6to :D:D Ali sepak i nejze iako beshe 14 godini ne i dozvoluvaa mashki doma da nosi..( jas za mashko ako se smetav 12 godini :D) nejzintie ne bea doma i onaka me vikna...:)))))

Kajgana Shop

На врв Bottom