Ако има 5 тобогани е Аква парк?
ЕЕЕЈ,па значи ние имаме мини аква парк онаму кај Силекс.1 тобоган = мини аква парк.Во Македонија.........да.
ti si lud HAHAHAH kaj go najde videovo HAHAHAHAHЕксклузивно видео од првиот Аква-парк во Македонија!
Али најсмешното во целава приказна ми е „инвестиција од 2 милиони евра“... Не сум експерт за водени реквизити, ама не ви изгледа ова повеќе на 2 милиони денари?
Ова е нормална работа за фамилијата инвеститори, и затоа мислам не сум сигурен дека е грешка на гроупер кои лесно наседнале на расипаноста на ова семејство, синчето (менаџерот) е со кривична пријва(и) од осигурителни компании за фалсификат и измама со осигурителни полиси, а најверојатно и должи.Татко му секој пат го бранеше колку е фино момчето, а таткото работеше во некое министерство,па баш ме интересира од кај му се парите ако е државен службеник.Инофрмациите може да ги проверите населба козле кај германска амбасада и во повеќето осигурителни компании, и нормално судовите во скопје.Нели прво викаа дека 1200 денари ќе бидело карта, а сега гледам на вести 400 денари... и што е точно сега???
само уште 10% имале да завршатИ градат ли сега барем, доградуваат?
Какви црни 10%, ова до пола ако е напраено (заклучок донесен од слики) утре јас отворам Аква Парк исти ваков. Македонска работа, тоа е.само уште 10% имале да завршат
Овој вреден проект е завршен со 90 проценти, во многу блиску време останува да се реализира хортикултурното уредување, како и дел од најавените спортски терени.
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=718FA10E9A99AD458FFF90423DD5AE75