Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
Mnogu cesto se slucuva browser-ot da ima problemi so refresh i kolacinjata. Koga nesto ne funkcionira probajte da gi ocistite kolacinjata (coockies) od browserot koj go koristite...

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Имам проблем, веќе некое време неможам да го најдам четот, има некои промени или е баг?
Второ, да ми објасни некој како се користат мувинг тикетс. Фала :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ако мислиш на вградениот чет, не постои веќе, го извадија админите одамна. Иначе има надворешни чатови, оди на ризон, канал #emkd имаш 50-60 луѓе ON во секое време.

A за селењето...
Во твојот профил кликаш Change location под аватарот, си бираш локација од десно, ти кажува доле каков тикет ти треба ( за колку зони), идеш на маркет купуваш таков, кликаш и се телепортираш во друга земја. :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ако мислиш на вградениот чет, не постои веќе, го извадија админите одамна. Иначе има надворешни чатови, оди на ризон, канал #emkd имаш 50-60 луѓе ON во секое време.

A за селењето...
Во твојот профил кликаш Change location под аватарот, си бираш локација од десно, ти кажува доле каков тикет ти треба ( за колку зони), идеш на маркет купуваш таков, кликаш и се телепортираш во друга земја. :)
Да ми објасниш како ојт работава со ова ризон?

Член од
1 октомври 2007
Мислења
89
Поени од реакции
0
е поздрав како да дознам кои ми е password на играва :) се конектирам исклуцило преку facebook и за да го верификувам pinot ми треба password а не знам кои ми е :)
еве го мојот профил : http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4217850
па додај те ме нов сум во ова поздрав

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
За да се преселам од Србија у Македонија ми треба тикет за 1 мувинг зоун. ама кога пребарувам у Маркет ми вика: “There are no market offers matching you search.“ Paper mi e 0/100 a Itinerary 20/100 ili 1 zone.

Што е проблемот?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
За да се преселам од Србија у Македонија ми треба тикет за 1 мувинг зоун. ама кога пребарувам у Маркет ми вика: “There are no market offers matching you search.“ Paper mi e 0/100 a Itinerary 20/100 ili 1 zone.

Што е проблемот?
Нема тикети на пазарот. Дај ми ник, јас ќе ти пратам од организацијата моја.

Член од
13 јуни 2008
Мислења
67
Поени од реакции
3
навистина
кога ќе добијам македонско државјанство?

Член од
17 јануари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Za da se osvoi eden region treba 8 bitki po red. E sega shto posle 8 bitki, bugarite nema da mozat ni vostanija da krevaat. Malku e glupava igrava, sklopena e taka da poddrzuva vistinski drzavni granici.

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
kazete nekoe care nemozam veke dva dena da vlezam na chat pisam nikoj nejki tamu da mi pomozi naednas mu tekna ne vlegva nikako e sega so mu rekov na nekoj drugarcina da vlezat preku mojot nick se e normalno vika vlegva zosto nemozi pojma neam jas da vlezam dali ima nekoj vrska deka sum svedska? iako pred to vlegvav od tuka.

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Искрено не знам што наоѓате интересно во играта, типичен poor man's mmo.

Може уште сум низок левел (13ти) па затоа ми е тапа, но за да придобиеш играчи треба барем поинтересна на почеток да биде, а не вака за да направиш добар билд треба воопшто да не се бориш на старт.

Истотака, енергијата само преку храна се регенерира, а не на дневно ниво. Вака со храната испаѓа најаки се тие што се најбогати. Акцијата е сведена на најниско ниво, дури да си висок левел пак си лимитиран со борбите ако немаш пари. Микротрансакциите според мене се најтешко срање, плати 99 евра ако сакаш 200 голд и слично, тотално нефер.

Играва на балканов е популарна, зошто прво е безпари, а второ инволвира политика, а сите знаеме најполитички оптеретен регион во светот е балканот, сите сакаме политичари да бидеме. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom