Johnnie Walker.
Keep Walking™
- Член од
- 1 јуни 2008
- Мислења
- 173
- Поени од реакции
- 5
sve e izmisleno od masonerija za pogolema kontrola na narodot...zatoa se tie NEDELNI misi,sobiranja au...da nemalo religii,kje nemalo sovest,spored mene.vaka od mali sme nauceni nemoj kje te kazni dedo boze kur mi se strese vaka taka...veruvam u toa sto mozam da go vidam i da go dopram,a bev mn golem vernik(ako ima i nekoe objasnuvanje realno za toj zbor) a ateist e najglupava stvar so nekad sum ja cul...toa e ti e nesto ustvari aj dosadno ni e pa kje izmisluvame krivi drini...glupoisti zivi se site tie raboti,kje dojde den sve kje se razotkrie...jedina vera sto mislam deka stv drzi voda i deka stv nesto se desavalo i seuste se desava e budizam...neznam dali moze da se dokaze fizicki,ama mn sum cital sum cul i sum gleal na tv,deka dalaj lama moze da se teleportira...e sea toa e drug muabet...
so bi rekle site forumdzii : of topic : ako mi e na gresno mesto napisan tekstov,neka go smenat ili izbrisat.
of topic:mn se ljutat i licno se navreduvaat zaso ne pisuvam na makedonski,ama sto znam mn grdo mi izglea koa pisuvam taka...
--- надополнето: Jun 4, 2011 2:26 AM ---
pa neznam bas dali postoel
so bi rekle site forumdzii : of topic : ako mi e na gresno mesto napisan tekstov,neka go smenat ili izbrisat.
of topic:mn se ljutat i licno se navreduvaat zaso ne pisuvam na makedonski,ama sto znam mn grdo mi izglea koa pisuvam taka...
--- надополнето: Jun 4, 2011 2:26 AM ---
http://on.net.mk/turlitava/istoricharite-priznaa-deka-gi-izmislile-drevnite-grciАми каде се наоѓа гробот на Ацета? Тој со сигурност постоел и со уште поголема сигурност не воскреснал...
pa neznam bas dali postoel