По што ќе ја памтите 2008?

• Креатор на темата Foxy`BuTTerFLY
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
го засакав најмногу најубото чупе на цел свет....:toe:

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Uspesna godina na profesionalen plan,

si fativ decko turcin:pipi:
i ako ima oste ke vipisam zavravih saa

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
2008 ke ja pamtam po glupavosta na moite kolegi i nivnata nesposobnost i baranjeto vinovnici vo drugite za nivnite neuspesi...

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
2008 ќе ја паметам по прекрасното лето.
Ќе ја паметам по него:back:

Член од
24 август 2008
Мислења
132
Поени од реакции
2
Ќе ја паметам како најубавата година досега. Ми се случија премногу убави работи, запознав многу интересни луѓе, по најубавото лето, секојдневните искачања и кафиња со друштво, постојаното добро расположение, екскурзијата во странство...

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
2008 па добро почна се вработив во добра фирма после одмор од околу 3 месеци,по пеколно топлото лето во кое не отидов на одмор,си купив нов компјутер,по ненадејното менување на работата,по пеколно лошите последни недели на план на кладење каде ми киднаа многу пари и тоа се на една утакмица,по поразителната година во љубовта ма се на се просечна година која можеше да помине и поубаво

Ј

јовица11

Гостин
Само по убави нешта...Најдов уба работа,се смирив со девојчето кое го сакам,положив за кола...Година полна со успеси,како на љубовен така и професионален план.:smir:

▒IsNoGood▒

A hell of a brainiac
Член од
8 декември 2008
Мислења
155
Поени од реакции
8
Ренесанса на мојот живот! Малку забегав и кон епикурејство...

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
По најубавото лето во мојот живот и дефинитивно најубавиот летен одмор.
По одредени случки од кои сфатив дека не треба секому да се верува, односно никому, секој на крај на некој начин ќе те заебе.
По тоа што научив дека треба да се држам на одредена дистанца од луѓето.
И последно по до сега најужасните оценки на полугодие.
Тоа е тоа:pipi:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
По редослед.
Маријана - Работа - Дипломирање - Карта за Мејден.
+ чкарт бенд, купување на басот :pos:

Јас ќе ја паметам по...секс дрога и рокенрол.
Успат се вработив, се стригнав кец, ја легнав цурата на која шо онаниравме масовно цел клас,

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Од почеток би било вака ...
По роденденската кајгана собиранка која со целиот пат до таму, кафињата наредниот ден и патот назад ми беше една од најубавите.
По повеќето вожњи пролетта по Македонијава со моето прекрасно друштво.
По феноменалниот концерт на Лени и лудата мини собиранка во Струга. Седенката после журката, со Crazy in Love на тротоар и патетичните пијани муабети беа прајслес ... сликата никогаш нема да ми се изгуби од очи!:pos2:
Одличните проводи со неколкуте кајганџии кои ме посетија во текот на целата година ... многу убави спомени имам од сите тие седенки и муабети.:pipi:
И како шлаг на убавата година ми беше роденденот, кој оваа година ми помина многу поубаво од лани. Го славев на рати, повеќе дена излегувања со различни луѓе ... роденанедела ми испадна:vozbud: Секако лаптопчето што си го добив како поклон не смеам да го заборавам!
А да, и работата би требало да ја спомнам ваљда ... успешна година и на тоа поле, иако морам годинава уште поуспешна да ја направам.
п.с. Ам љубовта? Ц ц ц ... ја заборавив бре! Што да кажувам за неа ... јас сум си стандард секогаш полна со љубов, па нема што посебно да ја истакнувам.:pipi:

Колку мали нешта мене ми остануваат во сеќавање ... сега кога се читам по малку смешно си делувам, ама тоа е ... ако до сега не се сменав, од сега па ич. :)

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
По стекнатото пријателство, концертот на мистер Кравиц и по трите прекрасни месеца на крајот од годинава.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
По посетата на Холандија,кај шо си поминав преубо.
По најубавото лето,во кое друштвото ни се зголеми за три члена,со кој ги поминав најубавите моменти.
По врската со родителите,која драстично се смена во последниве три месеци,на подобро :)
По то шо се заљубив по погрешна личност
По првиот школски ден,пошо од оваа година почнав средно, па периодот на адаптација до кај ноември,исто ќе ми останит во најдраго сеќавање.
По последниот месец од годината,некако еуфорично исполнет.

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Катастрофа година...Но ќе ја памтам по многу научени работи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop