По што ќе ја памтите 2008?

• Креатор на темата Foxy`BuTTerFLY
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
По ништожниот распуст и по страдањето за една личност која проклето ја сакам. По едно прекрасно лето, јаки журки, зацврстување на другарството со една личност, запознавање нови фаци... По најголемото понижување кое ми го имаат направено....Не ми беше најсјајна годината

Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
Дефинитивно по незаборавниот одмор,по завршувањето на средно (фала богу), по добивање на првиот златен медал во мојот живот со кој сум многу горд, по уписот на факултет и по ред многу други работи кои во главно се позитивни...

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Може нема да ја паметам цела година, ама знам дека цел живот ке памтам
Евровизија2008 во Белгрд, желбата конечно остварена да гледам евровизија во живо. Желба која ја имав уште од 2000 година и сон кој конечно стана јаве.Си поминеав пре пре преубаво.
Екскурзија во Будва и Дубровник.Лудо и незаборавно.И покрај тоа што патувавме до Будва цели 17 часа(балгодарејки на Бисер Пром:kesa:) поминавме одлично....седење на брегот на Јадранското море во раните утрински часови со гитара, пеејки и многу смеење.Супер помин.
Тажен настан но сепак концертот на Градски во чест на Тошка.... се изнаплакав.
И да за прв пат во 2008 ми дојдоа братучедките од Србија:vozbud:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Почетокот на 2008 ми беше снежен и убав.
Во 2008 бев матурантка, завршив средно.
Матурска, полагање матура, уписи на факултет.
Интересно лето полно со дружење и убав летен одмор.
Преселувањето (привремено) во Скопје.
Во 2008 ги полагав првите колоквиуми во животов.
Крајот на 2008 исто така беше прекрасен поради една многу посебна личност која во право време се појави во мојот живот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom