По што ќе ја памтите 2008?

• Креатор на темата Foxy`BuTTerFLY
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Значи вака..Беше ова убава година, полна со изненадувања, одбивања на политички план, многу скандали, нови закони, политички афери, развој на македонската поп музика и слично.
Јас 2008 ќе ја памтам по прекрасниот годишен одмор, пресвртот во мојот живот- да останам сама дома да живеам, и неколку мали моменти кои ми ги разубавуваа деновите.
По што ќе ја памтите вие 2008?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Еден куп работи.... Дел од нив се моето прво вработување, полагањето успешно на сите испити од факсот. Глобално земено, супер година :helou:.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Имаше многу работи ... добри и лоши

најмногу ќе го памтам 31-ви ... во статистика имав

• Вкупно одговори: 6,666
  • Мислења на ден: 6.66
Капак на се кога се јавив вечерта имав 66,66 денари кредит ... Цел ден во параноја ми помина ама еве жив сум :smir:

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
1. Двете мали ѕверчиња, Горазд и Калина
2. Ишишав суканиците :)
3. Облеков одело :)
4. Сменив фирма
5. Страшно многу нови деловни контакти, погледи и сфаќања
6. (конечно) си ја средив собата, од нула - нагоре
7. Белград

Доста е за годинава, нели? :)

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
Искрено ке ја памтам по лоши работи,изгубив драги личности кои навистина ми значеа...,и ред други работи...
Имаше и добри моменти мегутоа не беа вредни за којзнае колку да се памтат...
Така што се надевам дека оваа ке ми биде подобра во секој поглед...

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
По почетокот на мојава шмекерска кариера.Имат и лоши работи ама ако не се важни сеа, битно си научив по некоја лекција...

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
беше доста интересна оваа година, полна со разни добри и лоши случки кои секако ке бидат запамтени...
инаку јас оваа година ќе ја памтам по...
1.зачленувањето на форумов...
2.завршувањето на мојата прва година у гимназија... прекрасно, супер луѓе у класот(иако се големи бубалици), си поминавме супер време,
3.прекрасното лето кое го поминафме заедно со моето друштво...интересни моменти споделивме
4.девојка си фатив
друго не ми текнуе

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
По љубовта која што никогаш не очекував дека така ќе ме исполни,по една многу тажна работа којашто не сакам никогаш да ми се повтори и по безбројните пријателства,смеења,журки и мали слатки дешавки што ми го направија животот поубав :back:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Оваа година ке ја паматам по пекониот ден 3.3 кога изгубив ептен драга личност по што ми се смени животот.Потоа по супер летото во кое живеев 24 часа и се трудев да го заборавам проклетиот ден.По добрите успеси на училиште и добрата шанса за школување на поинаков начин :toe:.А и по тоа што го добив најпрекрасниот внук и конечно станав тетка

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Оваа година беше за нигде дефинитивно.
3 недели по болници влечкање, потрес на мозок, грешка во дијагноза, премногу смртни случаи, а за љубов пак да не зборувам ич... многу јако се зафркнав...
единствено шо ми беше убо е полуматурата и кога бевме низ Македонија.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Со тоа што го запознав најдоброто нешто што ми се има случено во животот ,но и по големиот пад на мојот карактер...

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
По редослед.
Маријана - Работа - Дипломирање - Карта за Мејден.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Минатата 2008 година ќе ја памтам како година на најголеми турбленции во мојот живот и ќе се гордеам со тоа дека жива и здрава... психички непореметена ги испратив со првиот воз по отчукување на 00:00 часот.:pipi:

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
По ништо! Освен роденденот што го славев, беше доста пијано !

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
По матурата и запишувањето на факултет, по многуте патувања летоска а пред се Берлин, по неколкуте нови лица во кругот на пријатели, и по Филип. Убава година, си посакувам уште многу како 2008.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom