H
HoT IcE
Гостин
Искуства со Балкан Фан и Рапсоди за апсолвентски екскурзии од 19 дена?
Терај со Рапсоди, со нив поминавме топ. Балкан фан се понови и не знам кои се таму.Искуства со Балкан Фан и Рапсоди за апсолвентски екскурзии од 19 дена?
Samo Rapsody - top se .[DOUBLEPOST=1477262718][/DOUBLEPOST]Искуства со Балкан Фан и Рапсоди за апсолвентски екскурзии од 19 дена?
Samo Rapsody - top se .Искуства со Балкан Фан и Рапсоди за апсолвентски екскурзии од 19 дена?
Ovie ne se isitite sto gi zaebaa makedoncite za veligden vo kapadokjja?Сакам да ве известам да не патувате во никој случај со ОРФЕЈ ТРАВЕЛ !!!. Сопственикот Робертино Трајковские тежок измамник . Имам уплатено за early booking уште од ноември за патување во во мај во износ од отприлика 1000 евра. Го чекав цело време да ми се јави но никако тоа не се деси. Кога ја ќе му се јавев секој пат наоѓаше изговори и убедуваше дека се е во ред . Откако помина датумот за патување излезе на виделина дека е голем измамник и сега не сака да ми ги врти парите. Па заради непочитувањ на никаков договор од нивна страна сега сум во ситуациа да мора да превземам правни мерки против нив.
Па затоа ве информирам сите во никој случај да не се излажете и да го изберете ОРФЕЈ ТРАВЕЛ !!!
Ширете ја информациајта да не страдаат невини луѓе од измамниците ОРФЕЈ ТРАВЕЛ !!!
https://tocka.com.mk/vesti/305701/makedonski-turisti-za-veligden-ostaveni-na-ulica-vo-kapadokija-agencijata-ja-obvinija-za-izmamaСакам да ве известам да не патувате во никој случај со ОРФЕЈ ТРАВЕЛ !!!. Сопственикот Робертино Трајковские тежок измамник . Имам уплатено за early booking уште од ноември за патување во во мај во износ од отприлика 1000 евра. Го чекав цело време да ми се јави но никако тоа не се деси. Кога ја ќе му се јавев секој пат наоѓаше изговори и убедуваше дека се е во ред . Откако помина датумот за патување излезе на виделина дека е голем измамник и сега не сака да ми ги врти парите. Па заради непочитувањ на никаков договор од нивна страна сега сум во ситуациа да мора да превземам правни мерки против нив.
Па затоа ве информирам сите во никој случај да не се излажете и да го изберете ОРФЕЈ ТРАВЕЛ !!!
Ширете ја информациајта да не страдаат невини луѓе од измамниците ОРФЕЈ ТРАВЕЛ !!!
Да тоа е истата агенција која остави 12 македонски државајани на улица во Кападокија. И сеуште работи а државанта пазарна инспекција сеуште им ја нема одземено лиценца за работа. Пошто секој ден одам таму само видов дека ЕВН е моментално моќна против нив еве веке една недела струја немаатOvie ne se isitite sto gi zaebaa makedoncite za veligden vo kapadokjja?
Точно е ова. Орфеј се тешки измамници и преваранти. И мене ме зафркнаа за однапред платено патување. Два пати го одложуваа за на крај јас да им откажам. Згора на тоа како што викаш ти со глупави изговори не ги вратија парите (за среќа кај мене се работи за доста помала сума). Откако видов дека нема друго чаре им опнав тужба. Ама пошто во меѓувреме ја сменија адресата (уште една дубара од нивна страна) судењето исто се одложи па дури пред недела дена ги добив на суд. Сега чекам да добијам правосилна одлука и да ги гонам со извршител.Сакам да ве известам да не патувате во никој случај со ОРФЕЈ ТРАВЕЛ !!!. Сопственикот Робертино Трајковские тежок измамник . Имам уплатено за early booking уште од ноември за патување во во мај во износ од отприлика 1000 евра. Го чекав цело време да ми се јави но никако тоа не се деси. Кога ја ќе му се јавев секој пат наоѓаше изговори и убедуваше дека се е во ред . Откако помина датумот за патување излезе на виделина дека е голем измамник и сега не сака да ми ги врти парите. Па заради непочитувањ на никаков договор од нивна страна сега сум во ситуациа да мора да превземам правни мерки против нив.