Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Со роденденскава понуда од VIp што телефон би земале за од 5 до 7 илјади доплата.
Од овие треба да направам избор
Alcatel OT-995
HTC Desire C
LG Optimus L5
Samsung Galaxy Ace S5830
Sony Xperia Miro
Sony Ericsson Xperia mini pro
Зависи што бараш/сакаш :) Алкателот има добри карактеристики, но е Алкател :)(ICS/JB сеуште нема а ни ромови асални нема), HTC-то ти е многу пари малку музика, LG-то не ти предлагам имаат очаен екран, за Сониевците не знам ногу баш. Мој предлог ти е ако не си некој прибирлив (марки ромови оперативни она ова) земи си го Алкателот за тие пари ти е убедливо најдобар, имаш 2 год гранција, па шта буде нека буде :)

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Зависи што бараш/сакаш :) Алкателот има добри карактеристики, но е Алкател :)(ICS/JB сеуште нема а ни ромови асални нема), HTC-то ти е многу пари малку музика, LG-то не ти предлагам имаат очаен екран, за Сониевците не знам ногу баш. Мој предлог ти е ако не си некој прибирлив (марки ромови оперативни она ова) земи си го Алкателот за тие пари ти е убедливо најдобар, имаш 2 год гранција, па шта буде нека буде :)
Сакам да ја фатам роденденскава понуда а и ми треба нов телефон, на стариов немам ни Wifi а ни добра камера. Еден другар сега го зема алкателов, малце голем ми изгледа, а друг го зема самсунгот. Ке треба да ги разгледам двата, па да одлучам. На крај ќе биде што останало во продавница тоа да земам, ако почекам уште малце.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Сакам да ја фатам роденденскава понуда а и ми треба нов телефон, на стариов немам ни Wifi а ни добра камера. Еден другар сега го зема алкателов, малце голем ми изгледа, а друг го зема самсунгот. Ке треба да ги разгледам двата, па да одлучам. На крај ќе биде што останало во продавница тоа да земам, ако почекам уште малце.
Самсунгот е стар телефон излезен пред 2 години скоро, има малку рам, слаб процесор и стара верзија на андроид за разлика од алкателот кој е излезен пред некој месец и ќе можеш да му ставиш ICS 4.0 андроид, али ти си знаеш кој ти одговара повеќе:)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Oдличен е алкателот,е малце е голем,ама па и голем екран има многу предности,како гледање видеа,за игри и сл. А апдејт за најновата верзија на андроид треба да искочи скоро.

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
За овие два што мислите?
Sony Xperia Miro

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.648
Поени од реакции
17.527
Со роденденскава понуда од VIp што телефон би земале за од 5 до 7 илјади доплата.
Од овие треба да направам избор
Alcatel OT-995
HTC Desire C
LG Optimus L5
Samsung Galaxy Ace S5830
Sony Xperia Miro
HTC Desire C :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
kaj mozam da vidam htx sensation kolku sati e zboruvan?
Друже умре тоа време кога се гледаше лајф тајмер на телефоните (пошто немаше и што друго да се види)
колку и да е зборен не му штети, гледај да е сочуван и исправен
сега тајмерите се ресетираат кога сакаш, со менување софтвер, со ресет тајмер и сл.
така да тајмерот не ти е некој предуслов

vlay_markoman

r3k1NNz0R.mp3
Член од
24 септември 2012
Мислења
176
Поени од реакции
43
Вака сега нели сони и ериксон се разделија....(мада немаше врска ова) е сега искочи не сега :) али океј е ново е телефончето сакам да си земам телефон сони типо
http://www.google.mk/imgres?q=сони+типо&um=1&hl=en&sa=N&biw=1366&bih=649&tbm=isch&tbnid=nkKt9Qv9DRM0WM:&imgrefurl=http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tipo-pictures-4718.php&docid=r7HJQPsa3BVA_M&imgurl=http://st2.gsmarena.com/vv/pics/sony/sony-xperia-tipo.jpg&w=600&h=372&ei=y09gUKHHPIbusgb4zID4DA&zoom=1&iact=hc&vpx=178&vpy=168&dur=226&hovh=118&hovw=190&tx=158&ty=74&sig=105659812454862269574&page=1&tbnh=115&tbnw=185&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:0,s:0,i:68 мислам дали би ми го препорачале дали има некој дали има проблеми со софтвер све фала ви поззз

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ми треба апликацијата за форуми тапа талк, но гледам се плаќа 2 долара, ја има некаде бесплатно или да се купам ?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Ај и овде да постирам оти ми треба решение :/

Дај да го решиме овај фрустрирачкиов проблем, арен си беше до пред 1 сат, значи кога ке го приклучам на УСБ да префрлам слики телефонов ми се полни, и горе во Notification Bar не ми дава опција да можам да го префрлам на читање од SD го искл и пак го прикл ама не сака, пто можи да е? имам слики за префрлување....Се работи за GalaxyAce 2.3.6

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ај и овде да постирам оти ми треба решение :/

Дај да го решиме овај фрустрирачкиов проблем, арен си беше до пред 1 сат, значи кога ке го приклучам на УСБ да префрлам слики телефонов ми се полни, и горе во Notification Bar не ми дава опција да можам да го префрлам на читање од SD го искл и пак го прикл ама не сака, пто можи да е? имам слики за префрлување....Се работи за GalaxyAce 2.3.6
оди во сетингс во вајрлесс бла бла и подоле треба да имаш што да ти појавува кога ќе го поврзеш на усб, па ти одбери си што ти треба

Kajgana Shop

На врв Bottom