Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Во тој случај може и да ти треба сериозна помош од j-tag. :)

Something like this :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Што ќе кажете за HTC HD 2 со Њиндоњс платформа????
Срање, имам колега што го поседува, сака да ја смени платформата. Телефонот е топ, има огромен и респонзивен екран...ама Windows Mobile е срање невидено :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Срање, имам колега што го поседува, сака да ја смени платформата. Телефонот е топ, има огромен и респонзивен екран...ама Windows Mobile е срање невидено :)
Колега ти нека си стави андроид

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
јас го Флеширав со Андроид Сега е Супер......

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Кажете за Xperia x8 нешто поќе, добар е не е добар?

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Zdr... Dali imat Wireles HTC SMAT F 3188 ... pisuva Wireles Controls , no nista od toa :S ne mozam da vlezam vo internet

Член од
11 јуни 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
zdravo edo prasanje vo vrska so alcatel ot 806 ima wi-fi samo youtube klipovi ne otvora spustiv bolt browser 2.5 no pak nikako ne otvora moze da se spusta i toa samo 50 sekundi :/

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Имам Нокиа 5630 Xpress music symbian 60v3,2.Како да го хакнам ако може некој да ми пише за да можам да играм n-gage игри и да инсталирам други апликации а не само да ми дава ероори и да ми бара сертификати.Гледав по нет ама никако да најдам како.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Вака... Се уклучив на слободна wireless мрежа, си влегов на фејс, отидов порака да напишам, ја напишав стиснав send и чекав да се прати и чекав чекав, но се блокира тоа и ни се праќаше ни сакаше некоја друга команда да прими телефонот, се блокира скроз. Па за да го покренам пак ја извадив батеријата и го уклучив, и си се уклучува на почеток и после допира на пола не сака да ми го покрене ситемот и да се уклучи скроз :/

Што може да му е? Можно е системот да му е паднат? Иначе Samsung 8500 Wave имам.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
11
Поени од реакции
2
zdravo da vi go kazam problemo imam nokia N70 i ness mu praev update na softvero i mi zako4i cel mobilen softvero nov ne se instalirase i sea mobilnio ne se ukl i4 pomos blagodaram od napred :)))

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Имам Nokia 5800 и ме интересира ова QT.
Како што можев да забележам тоа е некаква платформа за апликации (а повеќе не ме ни интересираше).
Го инсталирав, првин на C:, не функционираше, потоа на E:, ни таму.

Во апликациите ми стои дека е инсталиран (сосе Nokia Smart Installer, PIPS итн., итн.), арно ама кога сакам да инсталирам некоја апликација базирана на него, ми вика FAILED. Зошто?

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
aj help za nokia n900 mi koci mobilniov celo vreme...kako da mu napraam update ali neznam kak... :d

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Имам Нокиа 5800. Мемориската ми беше преполна, ми кочеше, па ја форматирав (преку кард ридер). Сега ја ставам и ми пишува memory card encrypted и не ми ја појавува на компјутерот кога ќе го поврзам со УСБто од мобилниот.
Решение?

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Сервисот на Самсунг да не знае некој поточно каде е? Пишува тука Орце Николов бб ама како да го најдам...

Kajgana Shop

На врв Bottom