Limp Bizkit
Gone with the sin
- Член од
- 9 мај 2007
- Мислења
- 837
- Поени од реакции
- 2
Луѓе дај помогните малце се шекнав не можам да најдам каде да ја сменам музиката за incomming message на Самсунг сгх-ј700 ХЕЛП!!!!!
Џабе трошиш нерви ... неможе ... не и на самсунг ... јебига :smir:Луѓе дај помогните малце се шекнав не можам да најдам каде да ја сменам музиката за incomming message на Самсунг сгх-ј700 ХЕЛП!!!!!
Го проверив...тој е...јас можам да праќам а мене не ми стигаат пораки....втф...коа пробувам да пратам кај мене ми вика месиџ кеннот би сенд...izmesten ti e brojot od centarot za porakite
Ја да ти кажам за апдејтот дека на К510 нема ништо да добиеш ... да е Нокиа од овие поновиве н-серија симбианци па да добиеш во брзина, нешто + - ... ама не и на к510 :helou:Некро кај тебе колку е еден џојстик за Сони Ериксон к510?
И уште нешто да прашам. Со тој софтвер апдејт што ми се подобрува на мобилниот?
Абе јас не ни мислам апдејт да му стаам али онака информативно да прашамЈа да ти кажам за апдејтот дека на К510 нема ништо да добиеш ... да е Нокиа од овие поновиве н-серија симбианци па да добиеш во брзина, нешто + - ... ама не и на к510 :helou:
ајде божиќно расположен - 300 денари, ама од понеделник да дојдеш.Некро кај тебе колку е еден џојстик за Сони Ериксон к510?
И уште нешто да прашам. Со тој софтвер апдејт што ми се подобрува на мобилниот?
Може да ги поддржи и двата капацитети.Битно е да пробаш дали ќе ти кочи на 1GB, ама не верувам.ej luge dali nekoj znae kolkava golemina(512MB,1GB) memoriska karticka bi podrzal telefonot sony erricson w800i ??
не ти наоѓа воопшто сателити?Може да ги поддржи и двата капацитети.Битно е да пробаш дали ќе ти кочи на 1GB, ама не верувам.
П.С.
Дали има може некој да ми помогне и да ми каже како да го активирам проклетиот GPS на мојата N95 ве молам.
ако користиш High Speed малце се поскапи и кафени се - 4гб без проблем.ej luge dali nekoj znae kolkava golemina(512MB,1GB) memoriska karticka bi podrzal telefonot sony erricson w800i ??
Пред некое време со Нокиа Апдејтер целосно го реинсталирав целиот софтвер т.е. му ставив нова верзија.не ти наоѓа воопшто сателити?
која верзија ја имаш на софтвер и хардвер?
инсталирај гармин, нокиа мапс 2.0 саксПред некое време со Нокиа Апдејтер целосно го реинсталирав целиот софтвер т.е. му ставив нова верзија.
Е сеа мапите ми се вака: v2.0 wk45 b03 OpenGl LM MN.
Финтата е тоа што појше од Балкански полуостров не можам да гледам.Кога одам My Position вика Waiting for GPS и во хелп пишува дека минимално треба три сателити за да ги пресметаат моите координати.И така чекам, и одам сателит статус и ми излагаат две бројки, ама набргу ќе ми се изгуби сателтитот
има 101% амае сум имал прилика да го користам.Дали има некоја опција за да можам да ги заклучам пораките на Sony Ericsson K810i? Или па некој софтвер шо ќе можи да го овозможи тоа.
Фала однапред. :helou:
побарај во сони галери - претставништвото на мито хаџивасилиев карши рамстор т.е. малце погоре одма до новата зграда што беше изградена карши новиот објект на тутнска што сеуште се гради.a kade mozam da ja najdam taa high speed memoriska karticka posto bev vo germanos i imase samo san disk memoriski karticki ????