Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Луѓе дај помогните малце се шекнав не можам да најдам каде да ја сменам музиката за incomming message на Самсунг сгх-ј700 ХЕЛП!!!!!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Луѓе дај помогните малце се шекнав не можам да најдам каде да ја сменам музиката за incomming message на Самсунг сгх-ј700 ХЕЛП!!!!!
Џабе трошиш нерви ... неможе ... не и на самсунг ... јебига :smir:

П

Паган-др

Гостин
Некро кај тебе колку е еден џојстик за Сони Ериксон к510?
И уште нешто да прашам. Со тој софтвер апдејт што ми се подобрува на мобилниот?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ја да ти кажам за апдејтот дека на К510 нема ништо да добиеш ... да е Нокиа од овие поновиве н-серија симбианци па да добиеш во брзина, нешто + - ... ама не и на к510 :helou:

П

Паган-др

Гостин
Ја да ти кажам за апдејтот дека на К510 нема ништо да добиеш ... да е Нокиа од овие поновиве н-серија симбианци па да добиеш во брзина, нешто + - ... ама не и на к510 :helou:
Абе јас не ни мислам апдејт да му стаам али онака информативно да прашам:)

А и чекам цена за џојстикот

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ајде божиќно расположен - 300 денари, ама од понеделник да дојдеш.

Член од
9 јануари 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
ej luge dali nekoj znae kolkava golemina(512MB,1GB) memoriska karticka bi podrzal telefonot sony erricson w800i ??

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
ej luge dali nekoj znae kolkava golemina(512MB,1GB) memoriska karticka bi podrzal telefonot sony erricson w800i ??
Може да ги поддржи и двата капацитети.Битно е да пробаш дали ќе ти кочи на 1GB, ама не верувам.

П.С.

Дали има може некој да ми помогне и да ми каже како да го активирам проклетиот GPS на мојата N95 ве молам.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Може да ги поддржи и двата капацитети.Битно е да пробаш дали ќе ти кочи на 1GB, ама не верувам.

П.С.

Дали има може некој да ми помогне и да ми каже како да го активирам проклетиот GPS на мојата N95 ве молам.
не ти наоѓа воопшто сателити?

која верзија ја имаш на софтвер и хардвер?

ако користиш High Speed малце се поскапи и кафени се - 4гб без проблем.

иначе и со 1гб ќе се задоволиш, мислам дека никогаш нема да ја наполниш а и да ја наполниш - ќе незнаеш што си наполнил.

да ти беше симбиан телефон со 5мпх камера каде една слика е од 800 до 1500кб и само мапите од скопје и македонија ти одзимаат 400мб - да стајш над 1гб.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
не ти наоѓа воопшто сателити?

која верзија ја имаш на софтвер и хардвер?
Пред некое време со Нокиа Апдејтер целосно го реинсталирав целиот софтвер т.е. му ставив нова верзија.

Е сеа мапите ми се вака: v2.0 wk45 b03 OpenGl LM MN.

Финтата е тоа што појше од Балкански полуостров не можам да гледам.Кога одам My Position вика Waiting for GPS и во хелп пишува дека минимално треба три сателити за да ги пресметаат моите координати.И така чекам, и одам сателит статус и ми излагаат две бројки, ама набргу ќе ми се изгуби сателтитот :toe:

Член од
9 јануари 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
a kade mozam da ja najdam taa high speed memoriska karticka posto bev vo germanos i imase samo san disk memoriski karticki ????

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Дали има некоја опција за да можам да ги заклучам пораките на Sony Ericsson K810i? Или па некој софтвер шо ќе можи да го овозможи тоа.

Фала однапред. :helou:

Алексич

I'm LeGenD!
Член од
13 јули 2008
Мислења
567
Поени од реакции
23
Koj e најновиот firmware за нокиа н95. Јас го имам 21.016. Дали тој е најновиот?

Еве оваа слика ја видав случајно на интернет.Зошто кај мене нема нови апдејти? Може некој подетално да ми објасни?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
типни звезда тараба 0000 тараба и види дали е рм-159?

Пред некое време со Нокиа Апдејтер целосно го реинсталирав целиот софтвер т.е. му ставив нова верзија.

Е сеа мапите ми се вака: v2.0 wk45 b03 OpenGl LM MN.

Финтата е тоа што појше од Балкански полуостров не можам да гледам.Кога одам My Position вика Waiting for GPS и во хелп пишува дека минимално треба три сателити за да ги пресметаат моите координати.И така чекам, и одам сателит статус и ми излагаат две бројки, ама набргу ќе ми се изгуби сателтитот :toe:
инсталирај гармин, нокиа мапс 2.0 сакс

Дали има некоја опција за да можам да ги заклучам пораките на Sony Ericsson K810i? Или па некој софтвер шо ќе можи да го овозможи тоа.

Фала однапред. :helou:
има 101% амае сум имал прилика да го користам.

знам прво мејнот се пачуваше смс пораките да идат во одреден фолдер во мемориска картичка, потоа инсталираш еден јава експлорер кој има опција за лок на архивите и си заклучуеш која сакаш смс/ммс можеш слика, песна видео што сакаш да заклучиш.

a kade mozam da ja najdam taa high speed memoriska karticka posto bev vo germanos i imase samo san disk memoriski karticki ????
побарај во сони галери - претставништвото на мито хаџивасилиев карши рамстор т.е. малце погоре одма до новата зграда што беше изградена карши новиот објект на тутнска што сеуште се гради.

али според мои проценки оти пред неколку месеци дилав и јас Сони картички, ако нормалната картичка е 900 денари од 1гб, има едни про што се 1400 а хај спидот 1900 денари значи два.3 пати поскапа е од нормалната.

Kajgana Shop

На врв Bottom